Neața bună, oameni dragi! Săptămâna trecută a fost lipsită de evenimente majore, nu prea am făcut mare lucru în afară de a merge la un pic la shopping. Săptămâna asta am planuri ceva mai mari, deci sper să am mai multe poze să vă arăt lunea viitoare. Sâmbătă merg și la o nuntă, deci ar trebui să fie destul de drăguț weekendul. Dar hai să facem o recapitulare a zilelor ce au trecut.

IMG_20150929_184911Am avut un chef nebun de a citi o revistă, așa că am cumpărat Cosmo. A fost număr aniversar, au făcut 16 ani, mare lucru nu pot spune că a conținut, dar cât de cât ok. Nu a avut niciun cadou, doar o mostră de fond de ten, pe care am consumat-o destul de repede, deși în general nu folosesc. De data asta am făcut totuși o excepție.

cumparaturiAm făcut un pic de shopping, ocazie cu care am descoperit noul ambalaj al șamponului împotriva căderii părului de la Gerovital, cu un preț un pic mai mare. Am constatat că e singurul care face față la problema mea. Nu mai aveam rimel negru și până dau o comandă la Oriflame, am zis să mă întorc la vechea mea dragoste, ScandalEyes Rockin Curves. Deși…cred că tot The One rămâne preferatul meu.

hmAm primit un voucher de 70 lei la H&M pentru că am făcut parte dintr-un grup de discuții inițiat de către Libresse, așa că am dat o tură prin magazin să văd ce pot lua de el. Am găsit un puloveraș corai la 30 lei și un hanorac la 50 lei, deci am mai dat 10 lei diferență. Nu știu cât vă plac vouă hainele din H&M, dar mie nu mi-a plăcut nimic, am dat ture cel puțin jumătate de oră fără să îmi atragă nimic atenția. Numai blugi super skinny și bluze scurte… nu sunt pentru mine!

IMG_20151003_124603M-am apucat de prima mea carte în limba engleză și pot spune că merge destul de bine. Deja am parcurs prima sută de pagini, mai am încă 400 și e gata. Limbajul nu este chiar atât de complicat, am înțeles ideea și sunt chiar mândră de mine!

Cam asta a fost săptămâna asta, destul de plictisitoare, dar totuși liniștită, fără evenimente majore. Sunt curioasă ce schimbări aduc zilele viitoare. Intenționez să mă vopsesc azi, să arăt bine la nuntă. O să vă arăt rezultatul. Săptămână ușoară să aveți!

6 Replies to “Week in photos #3

  1. Si eu am fost in weekend la shopping. Era si pacat sa ratez targul de la romexpo cu haine si cosmetice. Toata vara m-am gandit numai la el si la bunatatile pe care le voi descoperi acolo. 🙂
    Saptamana frumoasa iti doresc!

    1. Norocosilor! In Bucuresti au loc ataaaatea expozitii faine, tot felul de prezentari… la noi, mai putin. ne multumin cu ce avem 😀 Saptamana frumoasa si tie! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *