Neața bună, oameni dragi! Începe o nouă săptămână, destul de complicată și de încărcată, cel puțin pentru mine. Mai am cam 4 ore și plec de la muncă pentru a ajunge în timp util la Pitești. Dacă săptămâna debutează cu o excursie pe care n-o doream și nici nu mă încântă cu nimic, de miercuri mă apuc de curățenie și de mâncare, pregătiri pentru Paște și toate cele. Posibil să am vineri liber și-n mod cert luni. Dar în rest, muncă și iar muncă. Dar să vă spun ce am făcut săptămâna trecută. Nu prea multe, vă pregătesc și un haul, pentru că n-am vrut să aglomerez tot în această postare. Probabil să revin cu un haul și după vizita la Pitești, intenționez să dau iama prin Jupiter City și prin Jumbo. Dar, să n-o mai lungesc!

IMG_20160418_110117Crăciunița de la muncă e în toiul înfloririi, e cam dezorientată, crede că vine Crăciunul, nu Paștele. S-o fi derutat-o vremea de afară? Oricum, ea a fost ciudată încă de la început, înflorește mult, indiferent de anotimp.

IMG_20160419_192503Săptămâna trecută, Mr. tot mă bătea la cap să dăm comandă de pizza, dar de data asta am preferat s-o fac eu. Am folosit și făină de secară, îmi place mai mult blatul făcut așa. S-a decis: e cea mai bună pizza pe care am făcut-o vreodată. Nu am ars-o, blatul a fost suficient de subțire, a avut de toate, s-a mâncat repede. Și a ieșit și foarte aspectuoasă!

IMG_20160422_221649A fost dezmăț la Lidl, când am intrat acolo, n-am rezistat ofertei la biscuiții cu unt (500g – 9,5 lei), Mr. s-a orientat la un baton grecesc cu alune, iar eu am găsi o ciocolată Deluxe în mai multe sortimente. Le-aș fi luat pe toate, dar n-aveam cum :(( Așa că am ales una cu vișine, cu mure și fistic. dar mai erau cu căpșuni, cu fructe de pădure, cu portocale, erau vreo 4-5 variante. Sunt 8 lei, dar merită fiecare bănuț. Simți fiecare fruct, fiecare aromă!

IMG_20160422_232518Vineri m-a apucat spălatul perdelelor pe la 11:30 noaptea. Am avut o săptămână full, mai ales pe final, când am scăpat de la muncă mai târziu, așa că vineri am fost băgată în priză, să reușesc să văruiesc, să spăl, să fac curat. Noroc că am avut ajutor – Mr. e foarte harnic.

IMG_20160424_110930Ieri a fost destul de frumos afară în prima parte a zilei, așa că la ora 11 am fost prezenți la meci. Nu mai spun ce tristă am fost, dar asta e!

Cam asta a fost săptămâna trecută, urmează mâine un mini haul, să vă arăt cu ce m-am ales de la Iepuraș, iar miercuri mai vedem cu ce ne citim, probabil cu un review. Zi faină să aveți și cu soare (cât se poate)!

14 Replies to “Week in photos #32

  1. la noi inca nu ploua, dar sper sa ma ocoleasca, plec la drum si nu-mi place sa am fenomene meteo suspecte, care sa ma incetineasca! spor la trebusoare! te pup!

  1. da, da, pizza are mare succes, indiferent de situatie 😀 nici nu vreau sa ma gandesc ca am de curatat si de gatit. Asa mi-i de lene…

 1. Am fost si eu in Lidl si mi-am luat gelul de curatare de la Cien, care imi place foarte mult.
  Iepurasul mi-a adus o bluzita de vara foarte frumoasa si un gloss Essence XXL nuanta nude, pe care l-am cumparat impreuna cu revista Glamour, dar m-a dezamagit nuanta, zici ca am buzele varuite. O sa-l folosesc doar peste sau sub alte glossuri.

  1. pacat!!! eu am vazut glossul, dar doar in nuanta corai, si nu prea o vreau pe aceea. Unica are cadou fain, o crema hidratanta, dar eu am atatea creme, incat am zis pas. ma mai gandesc, sincer 😀

 2. Ce frumoasă este crăciuniţa, iar pizza arată bine. 😀 Asta mi-a amintit că nici eu nu am mai comandat de ceva timp pizza. 😀
  Să ai o săptămână frumoasă! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *