Pentru că celor de la Facebook li s-a pus pata pe linkul acestui blog, sâmbătă nu mi-am postat manichiura. De azi am găsit o nouă soluție – voi posta linkul postării despărțit, iar voi îl veți copia și îl veți accesa. Altă soluție, sincer, nu-mi prea vine în minte. Nu știu care să fie problema, cine a raportat (și mai ales ce!), dar singurul link neacceptat e cel al blogului. În rest, totul e ok, n-am nici măcar restricție pe grupuri. M-am enervat suficient pe tema asta, dar e tare ciudat! Hai să purcedem într-o notă mai optimistă și să vă arăt poze de săptămâna ce tocmai s-a încheiat. Azi am în plan să lenevesc până apare Mr. (de fapt, tot ăsta e și planul pentru mâine), apoi diseară mergem la nași. Și trece și a doua zi de Paște!

13096155_1057867950954493_321164456845039447_nLuni am plecat la Pitești, marți ne-am întors, începutul de săptămână a fost pe drum. Totuși, a rezultat o treabă bună – vizita la Jumbo – dar drumul a fost infernal, ploaia nu se mai oprea… să ne bucurăm de soarele de zilele astea!

IMG_20160428_203227De la Lidl am luat cartea de colorat Grădina de vis (mai erau 3 titluri) și o carte de citit ”Biserica Neagră. Echinoxul nebunilor și alte povestiri”. N-am auzit în viața mea de Baconsky, dar suna bine, așa că am zis să văd ce e cu ea.

IMG_20160428_213423În Joia Mare nu putea lipsi ouăle vopsite cu vopseaua mea super de la Pepco. Tare mi-a fost teamă de ea și acum îmi pare rău că n-am luat și pentru la anul :)) Sper s-o mai găsesc atunci. Foarte bună, n-a pătat nimic, a prins frumos, culorile vii… chiar am fost mulțumită de ea!

IMG_20160429_143407Vineri am primit premiul câștigat pe blogul Oanei și vedeți și voi câte minunății au fost în el!!! Fibre din măr și ovăz de la Herbalife, gel anticelulitic Elmiplant, șampon Balea, mini creme pentru zi și noapte de la Balea, pudră Flormar, două oje Golden Rose, mini trusă de farduri de la Sephora, un ruj, decals-uri pentru unghiuțe, un lănțișor, ouă de ciocolată, bomboane cu cafea, mostre, dar și un portfard interesant și o jachețică subțire foarte simpatică! Sunt foarte încântată de toate și deja am început să le folosesc!

IMG_20160502_095327Sărbătorile astea nu m-am omorât cu mâncarea, ci mai mult cu dulciurile. Dacă la capitolul felul 1- felul 2 am făcut doar drob, ouă, ciorbă rădăuțeană și vreo 30 de sarmale, dulciurile au fost mai numeroase în frigider – prăjitură Trio Chocolat, rulouri cu vanilie și cu ciocolată și o Albă ca Zăpada care nu rea în plan, dar a fost necesară, pentru că nu putea arunca atâta cremă.

IMG_20160430_105708Sâmbătă dimineață am dat o tură prin Selgros, iar la 11 s-a spart oul gigant de ciocolată care trona la intrarea în magazin. A fost funny, numai mămici și tătici cu pitici erau acolo, eu singura dementă care făcea poze 😀

IMG_20160502_095046Înainte de Paște se impunea un mic shopping, așa că dacă tot am fost să caut casolete pentru împărțeală, atunci când am dat cu ochii de două oje Gabrini, n-am stat la povești. La casă ajunsă, cum îmi roteam eu capul prin magazin, am văzut și balsamul de la Wella, așa că am zis ”De ce nu?” Și amȘi c început să-l folosesc 😀

IMG_20160501_183419Și ca să fie treaba bună, ieri am încheiat într-o notă pozitivă, la vară-mea. Am stat cu copiii, mai la un pahar de vorbă, mai la o mâncare…și a trecut și Paștele!

Cam asta a fost săptămâna mea. Puțin aglomerată, cu treabă (ca a oricărei gospodine), dar acum îmi primesc odihna bine meritată! Voi cum ați petrecut sărbătorile? Sper că ați prins vreme bună, oriunde v-ați fi aflat! Paște fericit în continuare și petrecere/i frumoasă/e în continuare!

2 Replies to “Week in photos #33

  1. A fost mai ok saptamana ta decat a mea, eu abia am dat o data pe la un master si de vreo 3 ori prin Kaufland si o data pe la mami… plus teme peste teme si tot n-am terminat niciuna dintre cele 7 si nici cursul de pe Coursera.

    1. aoleu, teme si master… nu mai vreau sa aud de ele :)) been there, done that. m-am sictirit de scoala ca de mere acre, recunosc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *