Neața bună, oameni dragi! O nouă săptămână își face apariția, fie că ne place sau nu (personal, mereu plâng după weekend, iar lunea mi se pare cea mai nasolă zi. N-am putea începe direct cu marțea?) Mă apropii din ce în ce mai mult de nuntă, am reușit să mai fac câteva cumpărături, au rămas foarte puține, dar săptămâna asta vrem să mai rezolvăm cu artificiile și cu acordeonistul și cam asta e, momentan. Rămân florile, sucurile, apa, plicurile de bani și meniurile. Cred. Sper să nu fi uitat nimic. Plus că trebuie să ajung la pensiune să fac rezervări pentru cei care vin de departe (asta înseamnă să n-ai o casă mare). Dar până la planificări pentru următoarea perioadă, hai să vă zic ce am mai făcut săptămâna trecută.

IMG_20160503_191049M-am săturat de mere, așa că am dat-o pe struguri. O să-mi fac provizii serioase, dar fiind faptul că mi-am dat stomacul peste cap și trebuie să-mi revizuiesc puțin stilul de a mânca. Am luat și niște pere acum vreo 2zile, pe ele am uitat să le pozez.

IMG_20160503_201846Am mai luat câteva mărunțișuri din magazine random – pilă de unghii, două seturi de stickere pentru unghii – unul cu model de vară, altul de Halloween, dar și lame pentru sprâncene (foarte bune pentru Mr., care nu suportă penseta).

 IMG_20160503_202124M-am apucat de colorat în cartea mea deosebită. N-am avut răbdare decât pe jumătate de pagină 😀 Dar mi-am dat toată silința. Să vă mai zic că de atunci nu m-am mai atins de ea? :)) Cred că o să încerc azi să termin măcar prima pagină.

IMG_20160506_151754Cam asta a fost vremea de săptămâna trecută – ba soare, ba nori negri și ploaie de vară, torențială. O vreme de tot râsul! Sper ca săptămâna asta să-și reconsidere purtarea!

IMG_20160506_200113Totuși, din când în când, a mai fost și soare, iar pe faleză era o nebunie. Dunărea a mai scăzut, era liniștită… frumos!

IMG_20160507_114923Nu văr arăt rochia, invitațiile sau mărturiile pe care le-am ales, dar nu mă pot abține să nu văr arăt pantofii 😀 Mi se par deosebiți, am făcut furori cu ei și deja am început să exersez dansul mirilor cu ei, ca să mă obișnuiesc. Știu că tocul cui este descurajator, dar vă spun că-s foarte comozi. Oricum, nu renunț la ideea tenișilor!

IMG_20160508_204926Am găsit prin Carrefour laptele de orez cu migdale la ofertă, așa că am pus repede mâna pe el. Pe cel cu soia și vanilie l-am luat într-un impuls de moment, dar tare bun mai e! Azi am pus un pic în cafea, acum mănânc un măr, și îmi continui ziua (mai) sănătoasă.

IMG_20160507_160248Sâmbătă după-amiază a plouat foarte tare, după ce toată ziua fusese frumos, a dat și ceva tunete și fulgere, ce să mai, ploaie de vară în toată regula! Așa că mi-am tras biscuiții cu unt aproape, am făcut un ceai, mi-am luat cartea în brațe și mi-am făcut de lucru. Frumos mode de a petrece o după-amiază urâtă!

Cam astea au fost activitățile mele din zilele ce au trecut. Nu v-am arătat shaorma de vineri seara și nici pizza de ieri (home made ambele) ca să nu-mi mai fac poftă mie :)) O să trec mai greu peste primele 2-3 zile, dar dacă reușesc, sunt salvată! Până una-alta, vremea iar e schimbătoare (cu nori, dar mai dă și soarele), nu mă îndeamnă nimic la o activitate intensă, așa că vorba aia, ”mergi pe burtă, apa-i mică”. Ne fofilăm 😀 Spor la treabă, sper că voi aveți mai multă inspirație, și o zi cât mai ușoară!

4 Replies to “Week in photos #34

  1. Deci eu azi mi-am luat mere. Dar vreau struguri!!! Pantofii sunt super, garantat faci impresie buna cu ei, totusi poti opta si pentru tenisi ( eu inclusiv valsul mirilor l-am dansat cu sandale turcoaz cu platforma si talpa cu model cu sfoara, dar asta e alta poveste).

    1. stai usor, ca oricum sunt si tenisii in schema prinsi :)) dupa o ora-2 o sa-mi omoare picioarele tocurile alea 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *