Bună dimineața, oameni dragi! Zilele astea trec așa repede încât uneori parcă nici nu apucăm să ne bucurăm de fiecare în parte. Weekendul ăsta a trecut mult prea repede, Mr. a fost și el liber, așa că a fost rost de distracție. Sâmbătă am sărbătorit-o pe vară-mea, ieri ne-am făcut treaba de duminică, apoi am plecat la Galați, unde am stat cam toată după-amiaza, până seara. A fost frumos, dar prea puțin! Mai vreau liber! Azi-dmineață chiar era să intru-n depresie 😀

IMG_20160517_182627

Marți am călcat un pic strâmb și am mers la o pizza. E ultima oară când mergem la Raay, nu mai îmi place servirea, aștepți o eternitate chiar dacă e gol, ospătarii abia te bagă în seamă…mai mult aștepți decât mănânci. Am descoperit, în schimb, alt local, și mai aproape de casă, și mai mișto, cu servire excepțională și prețuri bune.

IMG_20160518_062355

Am comandat pe net o mostră din noua cafea Amigo și săptămâna trecută am primit-o direct acasă prin curier. Cred că m-a convins, o să iau și versiunea mare. Pentru toți dependenții de cafea, de aici puteți cere și voi mostra gratuită, care are cam 5-6 lingurițe cafea. Noi am făcut 4 căni din ea și chiar ne-a plăcut!

IMG_20160519_173100

Doar v-am zis că nu rezist să plec din Lidl fără gama Spa by Cien. Așa că mi s-a lipit de mână un gel de duș Hawaiian 😀 Miroase fresh, citric, e demențial!

IMG_20160520_162112

Am primit și eu Wow tea, azi am început să-l beau, așa că aștept rezultatele!

20160521_175329 IMG_20160521_203830

Ziua lu vară-mea e abia miercuri, dar noi am sărbătorit-o de sâmbătă, pentru că în timpul săptămânii nu aveam cum. Băieții au făcut o tochitură demențială, am mâncat de-am spart, iar apoi am plecat cu unul din ei să îi facem o surpriză vară-mii și să luăm un tort. Am păpat mult și bine 😀

20160522_152606

Ieri ne-am scos tricourile-pereche la plimbare, după cum v-am zis. Eu am vrut să mergem la Grădina Botanică la galați să văd expoziția de fluturi care, culmea!!!! era închisă tocmai ieri :(( Peste vreo 3 săptămâni e Festivalul de Rock la Dunăre, așa că atunci mergem mai devreme și sper să îi văd atunci. Totuși, am văzut expoziția de insecte și Africa, ambele temporare.
IMG_20160522_203738

De la New Yorker-ul din Galați mi-am luat tricoul ăsta fain. Ce dacă era la băieți? Ziceți voi că nu-i fain!
IMG_20160522_211458

Pufoșenia a servit aseară castravete și n-aveam cum să nu-l prind în poză. A fost cam ciudățel, și-a mutat casa de la etaj la parter, n-a mai intrat în căsuță, se tăvălea pe plasticul ăla.. M-am îngrijorat când nu l-am mai văzut cum  roade grilajul, dar s-a răzgândit repede. Cred că au început să-l ia căldurile și pe el.

Cam asta a fost săptămâna mea, sper că ați avut răbdare să citiți până aici și să vedeți toate pozele! Încerc să-mi fac un program și pentru zilele astea, dar momentan e prea dimineață și prea luni, dacă mă înțelegeți. Oricum, vă urez o săptămână frumoasă, ușoară și plină de lucruri bune!

4 Replies to “Week in photos #36

  1. Ce saptamana faine , nici mie nu prea mi place la Raay , un altloc unde nu voi mai mnca in viata mea e Pomodoro , ultima oara a fost groaznic, ce local ai mai descoperit , eu cam ramanin pana de idei atunci cand ies in oras , mi se par destul de putine locuri si le cam repet

    1. Pomodoro il urasc cu viata mea, pizza aia e groaznica si foarte scumpa. La all saints am fost si mi s.a parut fain!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *