Neața bună, oameni dragi! Ne apropiem cu pași repezi de Ziua Copilului, deci zic să lăsăm seriozitatea excesivă deoparte măcar pentru câteva zile și să nu uităm să fim din nou copii. Am mult material pentru blog, zilele astea chiar am ce posta, vreau să vă arăt prima comandă iHerb, să vă povestesc despre un nou șampon uscat, urmează și produsele consumate, și favoritele… plus o rețetă! Avem activitate, deci zic să începem cu ce contează azi – săptămâna în imagini!

IMG_20160523_213250

Pentru cine nu știa, Libris a împlinit 7 ani, așa că acum 2 vineri au avut câte un cadou la fiecare comandă, plus încă unul la cele peste 50 lei. Eu n-am putut rata ocazia și am dat o comandă de vreo 52 lei, doar pentru tricoul demențial cu Cititor de cursă lungă. Ca să mă asortez cu brățara, nu de alta 😀 Am ales un roman din seria nordicilor (mi-era tare dor de ei), ”Sumbru ca sufletul meu”, și alte trei cărți despre care nu știu nimic, dar a căror descriere suna bine: ”Poemele secretarei”, ”Cabalistul” și ”Înspăimântătoarea viață personală a lui Maxwell Sin”.

IMG_20160529_150827

De la Nemira am primit cele mai noi apariții ale lor – ”Misterul regelui. despre scris” și ”Regele în galben”. Ieri le-am terminat pe amândouă, abia aștept să vă vorbesc despre ele.

IMG_20160526_192859

Prima mea comandă iHerb a venit după ceva așteptări și emoții. Nu trecusem numărul apartamentului, eram panicată că-mi vor întoarce coletul, dar am avut o surpriză plăcută, se pare că poșta română nu e atât de incompetentă pe cât credeam.

IMG_20160527_183802

V-am zis că mă suc în Dm după loțiunea intimă Bella și probabil după șamponul uscat Beauty Formulas. Ei bine, am mai pescuit un dizolvant de unghii Ebelin (îl folosesc de ceva timp și-s fidelă), dar și două oje Gabrini – albul de care aveam atâta nevoie, dar și roz neon, că tot vine vara!!!

IMG_20160528_115214

În weekend am făcut frigărui de pui cu sos tzatziki – o nebunie! N-am uitat nici de ceaiul Wow Tea, am abia o săptămână de când îl consum, dar mai aștept o perioadă pentru a vă vorbi despre el!

IMG_20160529_180408

Ieri am făcut chifteluțe din conopidă – cine urmărește pagina Tasty pe Facebook probabil a văzut deja rețeta, eu m-am și încumetat s-o fac, pentru că tot aveam conopidă congelată. O să urmeze și ingredientele cât de curând!

Cam asta a fost săptămâna mea, mă apropii cu pași repezi de nuntă, nu prea mă mai pot gândi la altceva. Azi mergem la tenis, în sfârșit, după mult timp, vreau să nu stau în casă, dacă tot e cald și frumos afară! Zi faină să aveți, un început de săptămână ușor, fără evenimente majore!

6 Replies to “Week in photos #37

  1. Si eu mi-am cumparat de la Libris 5 carti dintre care una pentru copii, ca sa nu se simta Dragos neglijat. Pentru mine am ales: Jucariile femeilor, Viata in New York, Cat ai cheltuit pe asta si Relaxare si erotism. O sa le pastrez pe toate pentru concediu.
    Weekendul a fost superb cu o sesiune de joaca la locul de joaca Zao Planet si o plimbare lunga in Poiana Brasov.

  2. Eu folosesc samponul uscat de la Battiste cu care ma impac foarte bine. Parjoale din conopida nu am facut niciodata si am sa fac in curand cand va fi mai racoare afara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *