Neața bună, oameni dragi! Încă o dimineață, încă o săptămână. M-am trezit cam greu, afară iar e urât, plouă, eu am stat să văd și meciul de aseară (n-am reușit să stau la tot, dar oricum..), așa că efectele re resimt. Oricum, am în plan să dorm după-amiaza, măcar o oră, să rezist la meciurile de la 22. Una peste alta, a trecut și weekendul, a fost mai obositor decât mă așteptam, nu pot spune că m-am odihnit cât aș fi vrut. Dar acum voi lua atitudine și săptămâna asta voi dormiiiii!!!

IMG_20160607_170206

La începutul săptămânii am fost la shopping cu nașa (a câta parte???) și m-am făcut cu o rochiță foarte faină. O să v-o arăt în toată splendoarea în vinerea nunții, la închinatul betelii.

IMG_20160610_180156

Din Dm am făcut niște cumpărături, aș fi vrut eu să iau mai multe, dar bugetul e limitat, nu vreau să mai intru-n bani inutil, și-așa am o mulțime de lucruri nefolosite acasă, întâi le băgăm la lucru, le consumăm, abia apoi mai refacem stocurile! Gelul de duș cu ghimbir și lămâie miroase genial, m-a cucerit din prima! Balsamul de la Kallos l-am luat să-l am, momentan îl folosesc pe cel de la Wella.

IMG_20160610_180230

Gustare yummy – Oreo cu ciocolată și unt de arahide. Nu sunt eu cel mai mare fan biscuiți sau Oreo, dar din când în când, o aromă nouă nu strică!

IMG_20160610_180301

Am găsit, în sfârșit, și teniși pentru nuntă. Dacă știam eu că e așa greu să găsești o pereche atât de simplă, credeți că mă mai complicam? O lăsam baltă și-mi luam fix ce găseam. Dar nu…îmi place să mă chinui.

IMG_20160610_201747

Nu știu voi, dar eu n-am crezut nici 5 secunde că România e în stare să câștige meciul cu Franța. Ba chiar m-am enervat teribil cu penalty-ul lor, a fost tâmpenia care mi-a distrus biletul (eu am avut că nu se dă penalty). Cu toate astea, mi-ar fi plăcut să facă o figură frumoasă. Am văzut multe mașini cu steaguri, susținători înfocați, dar eu n-am vrut steag, ci am luat huse de oglinzi. Nu arată fain?

IMG_20160611_205922

Și ca să închei într-o notă pozitivă, selfie cu Ade!!! Ne-am văzut destul de des în ultima vreme și chiar mă bucur pentru chestia asta. Sper să o ținem tot așa!

Cam asta a fost săptămâna mea, urmează una destul de complicată pentru noi la muncă, pentru că se apropie termenele de depunere ale proiectelor, așa că trebuie să fim prompți. Mai greu o să fie cu somnul 😀 Dar mă descurc! Voi cum v-ați petrecut weekendul? Ce ați mai făcut în ultima vreme? Săptămână ușoară să aveți și o zi de luni cât mai liniștită!

2 Replies to “Week in photos #39

  1. Tare subtirica aceasta saptamana.Mie mi s-au spulberat toate sperantele ca fotbalul ramanesc va mai face vreo data o figura frumoasa.

    1. nu mai zic nimic… eu nu ma mai uit la nimic din ce tine de fotbalul romanesc si nu ma mai intereseaza de cand a intrat rapid in faliment. era echipa mea de suflet, pentru ei ma uitam. asa…nu , mersi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *