Bună dimineața tuturor! Cum ați început săptămâna? Eu sunt mai obosită decât la începutul weekendului, n-am prea dormit, e și vremea asta ciudată, de stat în pat… mă seacă toată treaba asta! Am un chef nebun să ies prin ploaie și frig, dar n-am ce face! Totuși, întâi să trec de ziua de muncă, pentru că este destul de dificilă ziua de luni. Săptămâna trecută a fost comsi-comsa, aș fi vrut mai multă odihnă, dar poate se rezolvă zilele astea.

IMG_20151005_164342Mi-am schimbat culoarea părului (din nou!), pentru că n-am vrut să mă duc tărcată în cap la nuntă. Am dat o tură prin Dm, am luat lumânări parfumate (nu contează că mai am) cu aromă de măr și scorțișoară, iar din Kaufland am luat o cremă de mâini, pentru că sunt maniacă în perioada asta.

IMG_20151005_164712 IMG_20151007_181549La capitolul mâncare m-am ținut bine pe poziții toată săptămâna și am mâncat sănătos. Abia în weekend am dat-o-n bară, la nuntă, și aseară am comandat o pizza, dar de azi sunt iar îngeraș. Prunele și strugurii au fost în top, acum am început să o dau și pe mere. Am luat cartofi dulci de la Lidl, chiar eram curioasă cum sunt, și i-am băgat la cuptor cu condimente. Sunt buni. Foarte dulci :))

IMG_20151008_152036 IMG_20151009_185233A fost săptămâna coletelor! Am primit gelul intim de la Apimond, mi-am dat comandă de cizme de la Kalapod, am primit cărți de la Libris, kitul pentru crema hidratantă de la Elemental și câteva mostre de la Shop Organic. Ce de bunătăți! Crema am și făcut-o, aștept s-o testez un pic până să vă spun impresiile mele.

IMG_20151010_142720Am dus și eu prințesa la spălătorie, ca să fie gata de nuntă. Chiar dacă sâmbătă noapte a început să plouă, barem era curată. Acum arată bine și în interior. Sper să n-o fac praf azi, dacă oi merge cu pliantele.

20151011_024740Fără titluSâmbătă noaptea am fost și la nuntă. Nu am stat foarte mult, pe la 3:30 am plecat, Mr. a fost la muncă în weekend, deci a fost destul de obositor.

Ieri n-am făcut chiar nimic, au venit nașii la mine și am stat la bârfă. Am dat o tură prin Carrefour, mai mult să-l duc pe el la muncă, prin ploaia care era, cred că-l făcea praf până la stație. M-am băgat la seriale, aseară am ”păcătuit” cu pizza, și cam atât. Am în plan să dorm puțin mai mult zilele astea, să recuperez, deși dimineață nu m-am trezit așa greu. Asta e! Greu, dar ne mobilizăm! S-aveți spor și o săptămână faină!

4 Replies to “Week in photos #4

  1. Observ că toată lumea încearcă în ultima vreme să mănânce mai sănătos, lucru foarte bun!
    Cartofii arată foarte bine, puteam să jur că sunt prășiți. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *