Neața bună, oameni dragi! AMR 5 😀 Doamne, ce repede trece timpul! Parcă mai ieri ne cunoșteam, și acum deja suntem la pasul cel mare – de a ne lua în fața lui Dumnezeu. Nu-i drăguț? Mai stau puțin și plecăm să vorbim la fotograf, să facem un program, să știm exact ce și cum se va întâmpla, azi am în plan și mersul la flori, să stabilim toate detaliile, așa că e o zi destul de plină. Să nu uităm că vreau să fac organizarea pe mese și să iau și fundele de mașini și căsuța de bani. Dar eu vă povestesc acum ce am în plan săptămâna asta, nu cea am făcut zilele trecute. Deci, hai să remediem greșeala.

IMG_20160613_182120Faceți cunoștință cu vinul pentru nuntă. Mr. e foarte încântat de el, că doar e producție proprie. Săptămâna trecută a vrut să vedem cum se prezintă, pentru că l-am făcut în toamnă și a fost ținut ținut la beci. Dar spre fericirea noastră, este un vin super. Uleios, frumos colorat… excelent!

IMG_20160613_185500IMG-20160619-WA0001Vremea a fost extrem de capricioasă, nu știu cât se vede aici, dar a plouat cu găleata!!! Și am tot avut parte de reprize de genul ăsta! Acum am vrea noi să plouă, dar nu mai vrea cerul. E jale afară! În poza de mai sus a prins totul, in afară de subsemnata :)) Eram în mișcare!

IMG_20160614_223002Faceți cunoștință cu noii mei blugi de la New Yorker, sunt niște minunății! Au costat 45 lei (la reducere, normal), sunt skinny, au o culoare spălăcită și câteva tăieturi, și am fost îndemnată chiar de Mr. să-i iau.

IMG-20160619-WA0003Săptămâna trecută am fost pentru prima oară la bowling. Și doar este în oraș de foarte mult timp. Dar până acum să zicem că nu s-a ivit ocazia. Ce mișto a fost!!!! Mi-a plăcut maxim, 10 aruncări (de fapt, 20, că trebuie să dai de 2 ori) costă 10 lei de persoană. Doar că în 2 e taaare rapid, se termină în maxim un sfert de oră. Noi eram prea entuziasmați s-o lălăim.

IMG_20160615_174349 IMG_20160615_175014A fost săptămâna coletelor, asta pentru că am primit brățara de la Lovebird (din campania Blogal Initiative), care este atât de delicată încât n-am curaj s-o port încă, dar a fost și coletul de la Pentru Corpul Tău, care mi-a fost de mare ajutor în pregătirea mea pentru nuntă, și asta pentru că m-am orientat spre decapant, spre vopsea roșie, dar am adăugat și un gel intim și un corector de la Kallos. Urmează detalii în curând!

IMG_20160618_084522Am așteptat ca Georgiana să testeze peria facială Scarlett și să văd părerea ei înainte de a o achiziționa și eu. Sincer, nici n-am apucat s-o folosesc până acum 😀 Dar sper s-o fac cât de curând!

IMG_20160618_181927 IMG_20160618_182126Am primit și primul cadou de nuntă, de la colegii lui Mr.! Când o să ne mutăm la casa noastră, o să vă pomenim! Mulțumim, Roxana, Done, Nea Popa, Vivi, Simona, Miguel! Gestul vostru înseamnă mult pentru noi!!!

IMG_20160619_140244Și ca să încheiem tot într-o notă pozitivă, de vară, vă recomand cea mai bună înghețată ever: Nobilissima de la Lidl, cu aromă de mentă și fulgi de ciocolată. Știți cum e? Un vis! Bine, toate înghețatele de la Lidl sunt un vis 😀

Asta a fost tot, o postare plină de poze și de activități, am fost mai activă ca de obicei, să vedeți în zilele de urmează…chiar dacă n-o să pot scrie zilnic, am în plan să am articolele pregătite și să le programez. Deci chiar dacă nu le vedeți pe Facebook, intrați pe blog, că sigur va fi câte ceva nou în fiecare zi. Toată treaba se va amplifica pe joi, zic eu, când mai e de treabă. S-aveți săptămână faină, mai răcoroasă, și să ne citim cu bine!

10 Replies to “Week in photos #40

  1. Wow , doar 5 zile , va doresc mult succes sigur o sa iasa totul bine , ma bucur ca ai gasit si ti-ai luat peria , eu deja am reusit sa stric ambalajul , cutia in care vine e de cea mai ieftina calitate dar ma descurc si asa avand in vedere ca produsul in sine imi place.
    Mie inca nu mi-a venit bratarica , tie cum ti-a venit , prin posta sau curier ?Mersi mult pupici :*

    1. Multumim, multumim, speram sa iasa totul bine! Bratara a venit prin curier. Probabil depinde cum au si ei livrarile

    1. Fara stres, fara stres :)))) toamna e mult mai ok vinul rosu (si mie.mi plaace mai mult). Bine c.a tinut, sunt tare incantata de el 😀

  2. Casa de piatra de pe acum!
    Mi-ai facut putina pofta cu vinul acela, desi ieri am dat-o pe bere cu arome, habar n-am ce patisem. Cu inghetata nu pot zice ca mi-ai facut pofta, doar ce-am mancat micul dejun la 17 fara ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *