Neața bună, oameni dragi! S-a mai dus o săptămână, am intrat și-n luna iulie, parcă nu-mi dau seama când a trecut jumătate de an. Nu mă gândesc decât la concediu, nu mai am chef de nimic, dar încerc să mă mai mobilizez pentru următoarele 3 săptămâni, să fie totul bine. Nu a fost o săptămână prea activă, căldura ne-a cam doborât. Nu am mai fost la alergat, dar intenționez să reiau acest obicei. Dar să vă zic ce s-a mai întâmplat.

IMG_20160629_183749

Pe 29 am avut și noi sărbătorit și vară-mea a făcut un super tort. Multe fructe, răcoros, ce să te duci să iei de la cofetărie? Nu se merită!

IMG_20160702_134626

Nu am reușit să vă arăt ce am primit la ”legătoare”. M-am îndrăgostit de rucsacul albastru, cred că l-am purtat 4 zile din 5. Mă machiez din ce în ce mai puțin, dar creionul waterproof de la Yves Rocher e super pentru vremea asta! Setul cu fluturași l-am dat jos recent, mi s-a cam înnegrit lanțul 🙁 Parfumul o să-l păstrez pentru la iarnă, acum e mult prea puternic. Rimel Sexy Pulp îmi place, dar nu-l desfac, pentru că mai am vreo 2, iar rujul Miss Sporty e foarte natural și super ok. Mă întreb cât m-o ține 😀

IMG_20160702_134740

Cine ajunge la Lidl să nu rateze sorbetul cu lămâie!! E genial! Și Alina Anghel am văzut c-a postat o poză cu varianta cu piersici. Cred că toate-s geniale, mie îmi plac mult produsele din Lidl!

IMG_20160702_213514

Sâmbătă seara aveam în plan o ieșire cu vară-mea, dar din cauza anumitor circumstanțe, nu s-a mai realizat. Așa că ne-am adaptat și am făcut un grătar! Merge! Pe vremea asta, e singura mâncare pe care o accept.

IMG_20160703_115541

Ieri ne-au scos nașii la biserică, așa cum e obiceiul, apoi am mers la masă. Cine e din Brăila și n-a mers la Raay, să meargă neapărat și să încerce mâncarea libaneză! Eu am avut Mixt, care a constat în legume la grătar, bulgur, bucăți de pui, de vită și un mic mare din berbecuț 😀 Nu credeam să mănânc așa ceva în viața mea, dar e genial!!

Aseară la meci m-am delectat cu o shaorma, dar n-am mai pozat-o. Mi-era prea foame. Oricum, nu m-am uitat la tot meciul, m-au luat toți nervii pe francezi. Nu-i înghit. Asta e… îi bat nemții. Acum vă las, vă urez o săptămână faină și-o zi de luni ușoară!

14 Replies to “Week in photos #42

  1. Tipul acesta de ruj ma tenteaza si pe mine, rezista cat de cat pe buze? Si eu sunt fan Lidl, il am peste drum zi intru aproape zilnic, m-am tot intrebat cum e acest sorbet.

    1. nu te astepta sa reziste prea mult…eu nu l-am folosit, dar o sa fac un articol dupa ce-mi fac o parere mai solida. cumpara sorbet-ul, nu cred ca nu-ti va placea!

  2. Ma gândesc sa reiau si eu acest tip de articole, sper doar sa reușesc sa fac poze :d ce bine arata mâncarea :d și tortul arata divin. Yammy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *