Neața bună, oameni dragi! Cum ați trecut la ora de iarnă? Pe mine m-a cam afectat, am dormit mai puțin, ba chiar nu prea m-a mai luat somnul nici seara, dar totuși m-am trezit azi mai fresh ca oricând. Un nou început de săptămână ne-a întâmpinat cu soare și cu vreme bună, ba chiar și cu puțină ceață, dar ieri a fost o zi pur și simplu superbă. Exact de toamnă blândă, cu mult soare, cu frunze colorate și vreme plăcută. Asta n-am reușit să surprind în poze și chiar îmi pare rău, dar am pozat alte chestiuțe din zilele ce au trecut.

IMG_20151020_175003Pentru cine n-a aflat încă, am primit cel mai frumos cadou de ziua mea! Luni după-amiaza am fost la Galați, la salon, să îmi aleg modelul și să stabilim detaliile, dar băiatul de la Costea Tattoo a fost foarte de treabă și mi l-a și făcut, pentru a nu mai face alt drum.

IMG_20151021_200603 IMG_20151021_200640Am primit și al doilea cadou, o vestă cu urechi de la Rainbow Outlet, de care m-am îndrăgostit instantaneu. Iar surpriza plăcută a fost cadoul la comandă, o brățară de la Massimo Dutti, nu pot spune că e chiar genul meu, dar gestul contează, și dacă îmi pun mintea la contribuție, s-ar putea să am cu ce s-o asortez.

IMG_20151021_200926Dacă tot s-a făcut atâta tam-tam cu Operațiunea Demachierea și a fost o vâlvă de nedescris pe Facebook, că bloggerițele au dat premiile cui au vrut și treburi de genul (care sunt foarte urâte), am zis să fac și eu o probă și să încerc demachiantul bifazic, să văd dacă nebunia e justificată. O să urmeze o părere cât mai detaliată în curând.

IMG_20151024_110658Sâmbătă am mers la meciul de handbal. N-am mai mers demult la Sala Polivalentă, așa că dacă ne-am trezit în timp util, am zis că n-ar fi o idee rea. Cu ocazia asta, după am dat o tură și prin Carrefour, apoi în Selgros.

IMG_20151025_202137La Lidl a început nebunia Halloweenului, așa că nu am rezistat și m-am aprovizionat cu chipsuri Inferno și cu jeleuri cu forme horror. Cui îi plac lucrurile super picante, îi recomand chipsurile. Nu le dați copiilor, că le perforați stomacul. Fără exagerare!

IMG_20151025_202250De la Nemira a mai venit un colet cu volumele romanului ”Sub Dom”, pe care abia așteptam să-l citesc, în condițiile în care n-am avut răbdare să vizionez toate episoadele serialului cu același nume. Totuși, pentru început, am sesizat anumite diferențe între povești. Dar cred că mă va fascina mai mult cartea.

Cam asta a fost săptămâna mea, un pic de activitate, dar zilele astea va fi și mai și. Îmi voi petrece ziua de naștere la muncă, deci am de pregătit o mulțime. Săptămâna viitoare mergem la Pitești, deci iar va fi activitate. Dar, toate pe rând! Cum a fost săptămâna voastră? Să aveți parte de zile frumoase, pline de soare și frunze colorate!

4 Replies to “Week in photos #6

    1. eu chiar sunt incantata de el. mi se pare ca are o putere de curatare mai nmare decat cea a apei micelare. dar o sa-i fac un review complet cat de curand

    1. Multumesc frumos, si eu ador ”urechiata”! Trebuie sa-ti spun ca si eu am fost impresionata de demachiant. Atat de simplu si de repede…a detronat micelara in top!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *