Hey, hey! Neața bună tuturor! O perioadă mi-a fost greu să mă țin de postarea săptămânală Week in photos pentru că uitam să fac poze, dar constat pe zi ce trece că lucrul ăsta poate fi făcut dacă ții telefonul în mână toată ziua sau aparatul de gât. Nu mai sunt adepta aparatului, deși am unul prea puțin folosit, ci sunt într-o căutare permanentă a unui telefon cu cameră din ce în ce mai bună. E mai comod așa! Dar să lăsăm pledoaria pentru telefoane deoparte și să vedem poze de săptămâna ce tocmai s-a încheiat!

IMG_20160704_184353Nici n-a început bine săptămâna și eu fost la Lidl. Norocul meu că m-am nimerit acolo, pentru că iar scoseseră produse la prețuri reduse. Nu știu de ce nu fac asta mai des!!! Eu am pus mâna pe 2 perechi de pantaloni 3/4 la 5 lei bucata (că tot mă plângeam că n-am), dar mai erau și alte chestii: puzzle-uri de 1000 piese, aparat de fitness, căști, și încă vreo 2 chestii pe care n-am putut să descifrez ce-s. Oricum, lucrurile reduse se epuizează în no time, așa că ar trebui să stau mereu pe acolo ca să prind ceva bun.

IMG_20160705_192148Care n-a aflat încă de bucketul de marți de la KFC, go for it! E cea mai bună afacere, serios! La 20 lei ai 9 aripi și 9 crispy. Eu mai adaug și 2 sosuri, mănânc vreo 4-5 bucăți, iar Mr. se ocupă de restul. Și tot 60 kg are!!! :(((( Cum e posibil așa ceva???

week in photos 1Nu a fost nici american week (începe de azi), nici spanish week, nici mai știu eu ce minune, ci au fost 1001 nopți la Lidl! Ce răsfăț! Am vrut cu viața mea pizza turcească la lipie, dar zeii n-au ținut cu mine 🙁 N-am găsit în niciunul din cele două magazine din oraș. Ca să-mi iau revanșa, am luat cafea, pida cu pui (o bunătate, really) și un condiment cu curry.

week in photos 3Ați putea spune că arată ca naiba, dar vă garantez că e delicios! Vorbim de surimi cu maioneză și usturoi, o ”salată” pe care n-o fac des, dar o mănânc din prima! Merită încercată măcar o dată.

week in photos 4Sâmbătă m-am dus hotărâtă în mall și-n Carrefour să sparg bani :)) Se pare că n-am reușit! Aveam un voucher la produse Pantene, Oral B, Gillette, Blend-a-med, Wellaflex, Wellaton și alte câtva mărci, dar a urmat durere mare. Se pare că voucherul nu merge dacă produsul are gratuitate de orice fel. Adică dacă dă o pastă de dinți sau dacă are 20% mai mult la același preț. WTF?? Și la ce-l mai dai? M-am învârtit mult până am găsit apa de gură Oral B la 20 lei (enorm!!! eu iau 2 Colgate la 16 lei) Cereale nu mai aveam, așa că am dat o șansă celor cu 7 fructe de la Carrefour și-s chiar bune. Din Pepco m-am ales cu formele de înghețată (v-am zis că nu plec fără ele!) și cu un mini-tocător, redus la 5 lei de la 20. Eu zic că merită pentru o ceapă la ciorbă.

week in photos 5Weekendul ăsta n-am făcut nimic. Și când zic nimic, e chiar nimic! Sâmbătă am fost oleacă în Carrefour, ieri am fost la job 3 ore dimineață, apoi relax. Mi-am făcut câte jumate de litru de frappe și n-am avut stres. Am dormit, am citit, mi-am văzut serialele… Așa viață să tot fie! De fapt, abia aștept să plecăm la mare peste 2 săptămâni, apoi în Maramu! Mă pregătesc psihic de pe acum 😀

Plans for this week

Nu am planuri majore pentru săptămâna asta, Mr. e azi plecat la curs, deci mare lucru nu e de făcut, dar de mâine vreau jogging și tenis. Și plajă, dacă se poate. La meteo zice că se face cald. Așa să fie! Vreau un pic mai multă mișcare ca până acum. Voi ce v-ați propus pentru săptămâna asta? Zi frumoasă să aveți în continuare!

5 Replies to “Week in photos #43

  1. Si eu am fost in Lidl saptamana asta, vroiam sa cumpar condimentul cu curry dar nu l-am gasit. In schimb am cumparat pita cu usturoi de la saptamana araba. Nici formele pentru inghetata nu le-am gasit la Pepco de aici, mi-ar fi placut sa le cumpar 🙂

    1. si eu abia am gasit condimentul, dar am observat ca produsele de saptamana s-au epuizat in maxim 2 zile (majoritatea din ele)

  2. Si eu obisnuiam sa fac inainte salapata cu surimi, dar nu exact la fel. Ingredientele “secrete” erau: surimi, porumb, maioneza. 😀 N-am mai facut de foarte multa vreme, dar sa stii ca mi-ai facut pofta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *