Ziua bună, oameni dragi! După un concediu binemeritat la mare, îl aștept pe cel din Maramureș, dar nu fără să fiu încântată că-s din nou acasă. Adevărul e că marea nu mă fascinează mai mult de 2-3 zile. Ieri chiar abia așteptam să ajung în Brăila, am prins și aglomerație pe drum…nici n-am reușit să fac postarea Week in photos, dar n-am vrut să ratez ocazia, așa că mă revanșez azi.

mare1V-am zis că ice coffee e preferata mea vara. Nu mai pot bea cafea fierbinte sub nicio formă, de aceea am cumpărat o cutie de LaFesta cu mentă, ca să fiu sigură că am în permanență. Parcă tot Jacobs și Nescafe sunt mai ok, totuși…

mareAm câștigat la Carrefour un voucher de 100lei pentru articole sportive. Bineînțeles că numai chestii sportive n-am avut de luat, așa că m-am orientat spre tricouri de băieți, că doar ele au Minioni. Cel verde e luat separat. Celelalte au costat câte 30 lei fiecare iar cel cu Pharell e al lui Mr.

mare2Pentru cine n-a observat încă, săptămâna trecută am plecat la mare cu un look nou, decolorat. Nu știu de ce mi s-a pus pata așa rău pe păr, însă pot spune că nu s-a ars, n-au fost probleme. O să vă povestesc într-un articol separat.

mare3De la H&M am luat o pereche de sandale joase, că tot n-aveam. Erau reduse la 40 lei și mi-au plăcut foarte mult. Ba să știți că-s și comode!

mare4Fiind ultima săptămână de muncă, ne-am permis și câte o aroganță. Am făcut o cură de pepene, adică zilnic am avut pepene la gustare, iar de Sf. Ilie am fiert niște porumb. fiecare cu șervețelul, cu sarea… a fost ca o amintire de la mare. Adevărul e că a fost plăcut să ne reunim toți colegii.

mare8Am dat o comandă la Nemira într-o zi cu transport gratuit și chiar mă minunam ce e cu ea, n-am mai avut vești până când nu m-am trezit cu curierul la ușă. Așa că m-am mai ales cu 2 cărți, pe lângă cea de la Elefant (unde a venit doar 1, deși comandasem 2). Dan Simmons mi-a plăcut de la ”A cincea cupă”, iar Raymond Chandler e cunoștință veche.

mare 7La mare am mâncat la o autoservire și mâncare chinezească – porc cu alune și orez curry. Fu bun! Și Mr. a avut alte 2 feluri, mai mult detalii într-un articol dedicat concediului.

mar5 mare6IMG_20160724_231824Câteva poze de la Costinești și din Discoteca Ring. Nu vă arăt prea multe, vor urma!

La mare, la soare…

S-a dus și mini-vacanța, acum am revenit în oraș. Dar, după cum zicea, nu îmi pare rău. Mă simt bine acasă, acum mă pot odihni. E perfect! Și am timp să revin la articolele de pe blog. Vreau să trag tare, să am și în avans pentru săptămâna în care voi lipsi din oraș. Mai am și alte câteva treburi de făcut, deci… activitate ar fi! Vă urez și vouă o zi faină și cât se poate de răcoroasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *