Neața bună, oameni dragi! A trecut și luna iulie, bun venit august! Nu pot spune că-mi pare rău că se termină vara, mai ales cu căldura din ultimele zile. Abia mai respir, nici n-am mai plecat nicăieri, aștept săptămâna viitoare excursia prelungită. Totuși, am o dilemă? Ce fac cu Minionul? După toate frământările mele, șansele de a-l lua cu noi depășesc 50%… Mă mai gândesc, e cam complicat, dar mai am timp de studiat. Înainte de toate, hai să vă arăt câteva imagini din săptămâna ce doar s-a încheiat. Au fost câteva zile anoste, multă plictiseală, dar am trecut peste.

iulie 1Marți dimineață, cu gândul tot la mare și la soare, am plecat la Dunăre. Eu să mă relaxez, Mr. cu undița după el. Nu vă zic că mai mult de o oră n-am stat, întrucât m-au pișcat toți țânțarii posibili. Barem dacă știam, mă dădeam cu repelent. Dar așa…

Minionul a iulieprimit și el un cadou, și anume o bilă pentru a se plimba în voie prin cameră. Inițial, mai mult rodea decât dădea la pedale, însă acum s-a mai învățat și nici nu știe pe unde să se mai bage. Oricum, acasă nu se pune problema să-l las o săptămână întreagă. Deci, poate se oferă cineva ca domiciliu temporar…

iulie librisCărțile de iulie de la Libris au fost Arta Crimei și Jocul îngerului. Doi autori de care n-am auzit nimic până acum, dar pe care mă bucur că i-am găsit! Cărțile-s foarte faine, le-am citit deja, iar prima are și recenzie pe blog.

iulie ceaiDe la Blogalinitiative și Arta ceaiului am primit două ceaiuri de care am uitat, dar pe care le voi face azi, pentru că simt nevoia de un ice tea. Prefer să mai las deoparte sucurile îmbuteliate și pepenele, să mă hidratez o idee mai bine și mai sănătos.

iulie frappeToată săptămâna, diminețile au fost parcă trase la indigo: trezit, citit, laptop, blog, frappe în diverse combinații. Azi am avut treabă de dimineață, jobul de duminică s-a mutat mai pe răcoare, așa că la 6 deja eram pe traseu. N-am mai apucat să-mi fac un frappe, dar după-amiază nu zice nimeni că nu pot!

La revedere iulie, bun venit august!

Ce planuri am pentru luna asta? Păi, să plec în concediu, să meargă totul ok la muncă, și să găsesc apartamentul potrivit pentru noi până la sfârșitul lunii. Asta așa, în mare… mai departe mai vedem! Voi ce planuri aveți? Pentru săptămâna asta, pentru luna asta, pentru ce a mai rămas din an. Zi faină să aveți, stați la umbră și hidratați-vă! Se anunță o zi infernală!

2 Replies to “Week in photos #46 (final de iulie)

  1. Pentru prima poza te urasc momentan! EU sunt la munca si mor de cald :)))
    M-as oferi sa ti-l adopt pe Minion o saptamana, dar cred ca Mitzoi s-ar linge pe bot numai la auzul acestei chestii 😀 Bafta multa cu apartamentul!

    1. :)) stiu ca ma urasti. da si cand oi fi in concediu… numai gandeste-te! Cred ca Mitzoi abia ar astepta o gustare de hamster 😀 Sincer, parc l-as lua cu mine. Sarumana mult, sa fie! Inca sunt in cautari intense

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *