Neața bună și-un început de săptămână fain! Azi trebuia să fiu la muncă, dar v-am explicat că din cauza unor belele, programul ne-a fost restrâns la 4 zile de lucru, deci stau bine mersi acasă. Totuși, jobul part-time nu așteaptă, dar măcar l-am corupt și pe Mr. de data asta. Apoi mai am câteva chestii de făcut, sper să revin cu vești bune. Iată că am ajuns deja la a 50a postare de tip Week in photos. Sunt săptămâni în care am ce să vă arăt, sunt altele în care trag de mine, pentru că nu am ce poze să fac. Dat fiind faptul că am stat mai mult prin casă, sper să nu mă bateți pentru această ”secetă”. Oricum,săptămâna asta intenționez să ies mai mult, dat fiind că e și început de toamnă, deci am ocazia să văd lucruri frumoase.

început de toamnăAm început să iau mărcile de cidru la rând, iar săptămâna asta am pus mâna pe Somersby cu mure. Nu este la fel de grozav ca Old Mouth, dar este mult mai bun decât Strongbow. Urmează Dacic Cool, sper. Mă înconjoară și mă tentează de peste tot.

cerealeDac tot mâncăm sănătos (cât se poate, încerc să nu sar de la progrmul pe care mi l-am impus), cred că cerealele sunt plăcerea mea vinovată. COmbinația nu e chiar ok în ceea ce privelte regimul impus, însă mai facem câte o excepție mică. Iaurtul Pilos nu e depășit de nimic pe lumea asta, iar cerealele musli cu 7 fructe de la Carrefour chiar sunt faine!

comandă penru corpul tăuAm primit și un colet de la Pentru Corpul Tău, după cum vedeți, destul de consistent. De data asta am ales un balsam cu proteine din cașmir și un spray tratament 14 în 1 de la Kallos, 2 oje de la același brand, dar și un creion dermatograf de culoare mov, un scrub cu lime și o apă de parfum, ambele de la Farmasi. Abia aștept să văd ce promit!

ciocoȘi pentru că acest început de toamnă m-a prins cu câteva kilograme în plus, mi-am revizuit comportamentul alimentar. Și 2 pătrățele de ciocolată neagră n-au făcut rău nimănui, ba chiar simt recomandate din când în când. Iar cea de la Lidl, Bellarom, merită încercată!

erryȘi ca de final, rochița de la Erry. Îmi pare rău că n-am primit-o săptămâna trecută înainte de nuntă, pentru că-mi place tare mult! Trebuie să organizez musai o ședință foto pentru a vă o arăta, încă încerc să-mi stabilesc locația. Dar zilele astea…sper să fac ce mi-am propus!

Cam asta a fost tot pentru săptămâna asta. După cum v-am zis, zilele ce urmează am mai multe planuri. Și Mr. e acasă după-amiaza, deci totul trebuie să fie ok. Sper că ați avut un început de toamnă fain, așa să o țină tot anotimpul. Nici prea răcoare, nici cu multă ploaie…și cu peisaje frumoase! Zi ușoară!

18 Replies to “Week in photos #50 – început de toamnă

  1. Foarte draguta rochita, sigur vei avea o alta ocazie sa o imbraci. Yammmyyy…ce pofta mi-ai facut cu ciocolata…e musai sa merg sa imi iau si eu si sa ma ascund undeva sa o pap, sa nu ma vada piticele 😀

  2. Eu ador cidrul, le-am încercat aproape pe toate, cred, dacă nu a apărut nimic nou între timp și cred că cel mai bun este Old Mouth 😀 Îmi place și modul de prezentare și gustul și sticluța, aproape tot 😀

    1. si mie-mi place tot old mouth, e cel mai cel pana acum! mi-aplacut mult kingswood, am baut la sighisoara, dar nu l-am vazut la market 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *