Neața bună tuturor! Ce mai faceți? Cum ați petrecut weekendul și implicit cutremurul? Noi am avut câteva zile destul de liniștite, iar ieri, după ce au plecat musafirii, am cam lenevit toată ziua și am dormit cât am putut. Zilele astea de septembrie au fost destul de răcoroase, se simte bine și-n casă, dar încă evităm să dăm drumul la căldură. Poate se mai îndreaptă vremea. Și poate ajungem să încălzim propria noastră casă 😀 Dar să vă arăt câteva poze din zilele trecute. Nu-s prea multe, îmi scade interesul de poze atunci când lumina nu e grozavă, dar tot e ceva decât deloc!

colanti-erry

Am primit niște colanți foarte faini de la Erry, așa că urmează o nouă postare de tip OOTD. Nici nu mă gândeam eu că voi face așa ceva până acum, dar am început să mă gândesc la tot felul de combinații nebunești. Stați pe aproape!

libris-septembrie

Au sosit și cărțile de la Libris pe septembrie, așa că am ce face. Totuși, mi-aș mai lungi ziua cu câteva ore, parcă mi se pare că n-am timp pentru tot ce-mi propun! Poza e tare aiurea făcută, îmi pare rău că am lăsat-o așa, dar după cum spuneam, lumina e groaznică… Intenționam să strâng bani de un telefon nou, dar m-am reorientat spre un laptop.

img_20160924_065420

Sâmbătă am dus băieții la Dunăre, iar de dimineață era foarte fain afară, deși frig. Și un pic de ceață, de arăta totul ca într-un film de groază :)) Dar priveliștea era destul de faină!

tort-septembrie

Pe 22 septembrie a fost ziua Dariei, așa că era imposibil să treacă momentul nemarcat. Deci am petrecut în familie, cu tort! Vară-mea are aptitudini speciale la capitolul ăsta și se pricepe la de-astea cu muuulte fructe.

cosmetice-cien

V-am zis că ajung la Lidl să-mi iau CC-ul și concealerul? Eh, era imposibil să le ratez! Le-am desfăcut, dar nu le-am pus încă la treabă. Azi mi-a fost prea lene. Dar ce mi-a atras atenția e că concealerul vine echipat cu un burețel care face aplicarea mai ușoară. Eu am ales cele mai deschise nuanțe, întrucât bronzul meu s-a dus de tot!

tren-septembrie

Și cum totul are un final, weekendul s-a terminat cu placarea Adelinei și a lui George. Mai avem două luni până ne vedem iar, la concert. Abia aștept!

img_20160925_101726

Și cum ieri vorbeam de mămăligă cu brânză, smântână, cârnați și ouă (da, George, am făcut și-am mâncat de-am spart :))), am trecut prin Kaufland să luăm ce ne trebuie. Și n-avea cum să nu se lipească de mână și o revistă, despre care urmează să vă scriu mâine.

Cam asta a fost săptămâna mea. Voi cum ați mai petrecut? Ce-ați mai făcut în aceste zile de septembrie? V-a cuprins astenia de toamnă sau încă funcționați la parametri optimi? Zi frumoasă să aveți!

24 Replies to “Week in photos #53 – zile de septembrie

  1. Revista Unica o sa o caut si eu. Mi-a atras atentia crema de la Gerovital. Mai, tu ma faci sa ma duc la Lidl chiar azi. Nu e cel mai apropiat supermarket dar nici departe nu e. Oricum acolo gasesc mereu cel mai bun iaurt. Vreau si eu sa incerc produsele din gama Cien.

    1. merita revista, mai ales ca singura e 11 lei, iar cu crema e 13. de la Lidl nu lipsesc decat 2-3 zile pe saptamana, in rest sunt mereu acolo 😀 si eu sunt fan al iaurtului lor. mor dupa el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *