Neața bună, oameni dragi! Început nou de săptămână după o vacanță de vis! Da, de data asta a fost ca un mini-concediu, 5 zile de relax total. Bine, nu pot spune că am stat chiar degeaba în toate zilele, dar mi-am pus totul la punct. Am profitat de ocazie să fac vizite pe care le plănuiam de mult, să văd oameni dragi și să mai pun casa în ordine. Poate nu par așa multe, dar săptămâna trecută chiar a fost tare bună! Și acum urmează  un nou episod Week in photos, ca-n fiecare luni!

week-in-photos-1Dunărea a fost tare agitată la începutul săptămânii, când am trecut și eu cu bacul spre Tulcea. A fost o zi tare faină, dar cu valuri pe măsură!

nutellaDa, n-am putut să mă abțin! Oricât aș fi vrut, serios! Așa că am luat cel mai mare borcan cu Nutella! Și cu ștampilă pentru fursecuri. Dar să știți că n-am mâncat decât o felie. Atât!

siropuri-yoAm ajuns și la mine siropurile Yo de la Blogal Initiative și recunosc, sunt super bune! Eu n-am avut apă minerală în casă și mereu uit să iau, așa că le fac cu apă de la robinet. Tare faine-s, gustoase și aromate, dintr-o cantitate mică de sirop.

ninsoareNe-a făcut și nouă o surpriză și a pus de-o mică ninsoare de 1 decembrie. Din păcate, până pe la prânz deja se topise, deși nu a fost o zi prea frumoasă sau prea caldă.

brad luminite tunel-luminiteS-au aprins și la noi luminițele de Crăciun, mai faine decât anul trecut (și mai devreme, dacă stăm să ne gândim că în 2015 am avut parte de ele de pe 20 și ceva decembrie…) De data asta avem și-un mini târg de Crăciun, pe care mulți l-au cam blamat, că așa e lumea cârcotașă. Gen de ce nu astupăm gropile, ne trebuie târg? Păi normal că ne trebuie!!! Adică de ce toți să aibă și noi nu? Măcar acolo, să zici că te duci undeva și te zgâiești. Ce-i drept, aș fi vrut mai multe produse hand-made, s-au axat doar pe partea culinară, dar am profitat și-am luat cașcaval afumat, nuci cu caramel, piersici, halviță… Stomacul meu a explodat! La propriu! Azi mi-am făcut provizii serioase de fructe, de mâine o lăsăm mai moale cu zahărul și chestiile de genul.

Cam asta a fost săptămâna mea. Liniștită, deloc aglomerată, sper să fie toată luna așa. Slabe șanse, totuși. Am cam terminat cu cadourile, a mai rămas pentru Mr., dar asta când voi găsi ceva mai interesant. În rest, liniște și pace, nu mai am în plan nimic deosebit. Zile frumoase și săptămână ușoară să aveți!

20 Replies to “Week in photos #62

  1. La noi abia maine se aprind luminile si se deschide Targul de Craciun, unde o sa fim si noi prezenti. Deocamdata am cumparat multe dulciuri de Mos Nicolae si am profitat de zilele libere ca sa ne relaxam un pic.

    1. cum asa??? nimic???poate abia acu se pun pe treaba, pe la jumatea lunii sa fie gata. anul trecut era 20 decembrie si noi tot n-aveam luminite in oras…asa ca stiu despre ce zici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *