Ziua bună tuturor! Azi a fost o zi mohorâtă, dar în afara faptului că nu știm dacă mai ieșim diseară afară, altceva nu am de obiectat. Am dormit jumătate de zi, am fost la sală și am stat un pic la laptop (în sfârșit a fost și el reparat), deci pot spune că am început săptămâna bine. Mă gândeam că nu am poze pentru rubrica asta, dar mi-am adus aminte că nu e chiar așa, deci e cazul să n-o mai sar!

Dacă e soare și frumos afară, zic să ieșim cu rolele, ca să fie bine! Adevărul e că e voie bună, e mai răcoare după 8-9 seara, și-n fiecare seară ne-am strâns la un suc/bere, la o glumă și la un pahar de vorbă.

Din Stradivarius mi-am luat 2 rochițe superbe, din care pe cea albă deja am scos-o în lume. Nu eram fană, dar am zis că anul ăsta gata, nu se mai poate! Trebuie să schimbăm ceva în garderobă! Și cum erau și reduceri… trebuia să profit, nu?

Primul pepene din anul ăsta a fost de vis! Nu mă așteptam ca la final de iunie să ajung să mănânc un pepene copt, roșu și bun!

M-am mai liniștit în ceea ce privește cărțile – dădusem gata tot ce aveam necitit, dar am comandat seria Albă ca Zăpada de pe Emag, apoi am primit un colet și de la Nemira, ceea ce m-a bucurat teribil! Timp să am! Că restul se rezolvă!

Și la H&M sunt reduceri, așa că am zis că am nevoie de teniși albi, să mă asortez cu rochița. Am prins și o pereche de espadrile roșii, fiecare cu 10 lei. Sunt o mulțime de chestii faine, așa c cine are drum…

Și la final vreau să vă arăt ultimele nuanțe pe care le-am luat și cu care vreau să încep săptămâna viitoare, înainte de a merge la mare. Deși.. nu știu dacă mai am răbdare până atunci 😀 Mi s-a decolorat părul destul de mult și chiar sper să prindă.

Cam asta a fost săptămâna mea, în mare. Voi cum v-ați petrecut-o? Ce ați mai făcut interesant? Să aveți o seară faină și o săptămână ușoară!

 

6 Replies to “Week in photos #73

  1. Rochita aia alba de la Stradivarius e minunata! ♥
    Am vazut una similara la o alta bloggerita si mi-a placut. Plus ca albul are avantajul de a nu atrage soarele la fel de mult ca alte (non)culori. Si… nici eu nu prea sunt cu rochitele, insa de anul trecut mi-am propus sa ma oblig sa incep sa port astfel de piese vestimentare. Cand am mers in vacanta mi-am luat la mine numai rochii, sa n-am incotro si sa le port :)))). Mi-a placut ca am facut asta, ca m-am intors cu o gramada de poze lady like :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *