Neața bună, oameni frumoși! Am rărit mult postările de timp Week in photos pentru că timpul a fost cam puțin și nu am mai făcut mare lucru, dar acum aș vrea să recuperez și să fac poze la orice mi se pare interesant. La momentul la care voi citiți acest articol, eu sunt deja pe drum spre destinația principală a concediului, și anume Cazanele Dunării. Mi-am dorit tare mult să merg aici, de fapt, cam oriunde ar fi fost bine, pentru că în afară de mare, prea departe n-am plecat vara asta. Dar să vă arăt ce s-a mai întâmplat în ultima săptămână.

Ups, I did it again! Credeați că mă ține mult cumințenia și că mi-am găsit culoarea? No way, nu am rezistat cu acel portocaliu în degrade, nu mi-a plăcut prea mult. Așa că am decis că roșu aprins e mai potrivit. Și credeți-mă…cine m-a văzut, a zis că asta e culoarea mea, clar!

Inelul acesta reprezintă o achiziție de suflet, să zic așa. Și mai multe… vă povestesc altă dată! :p

S-a deschis Jysk și la noi, așa că n-am putut rata ocazia de a mai lua ceva pentru casă. Și ce să iau, ce să iau, dacă nu o pătură mițoasă și pufoasă, cu 2 perne asortate? Îmi vine să mă tăvălesc toată ziua pe canapea, e pur și simplu de vis! Și nici n-au costat așa mult, reducerile sunt destul de consistente, cel puțin de început!

Am fost și la primul meci de handbal pe sezonul ăsta, și anume la CSU Galați-Dunărea Brăila. Am profitat de faptul că Galațiul e atât de aproape și am tras o fugă, ca să nu stăm acasă. Mi-a plăcut galeria, mi-a plăcut atmosfera… A meritat ieșirea! După, o vizită și la Mc, cu promisiunea că nu va deveni o obișnuință.

Am primit de la Melkior două produse pe care le voi testa în premieră, și anume un lac de unghii din colecția de toamnă, și tratamentul 9 în 1. Le-am pus pe ambele la treabă și abia aștept să vă povestesc ce și cum!

Prin vizitele mele în magazinele din mall, am găsit o multitudine de plușuri și chiar m-am apucat să fac poze tuturor, parcă mi-e dor de o cameră plină de așa ceva. Îmi plac, am câteva, dar destul de puține față de ce era acasă, la Pitești.

Cam asta a fost săptămâna mea, sper ca la întoarcere să am ce să vă arăt și să vă povestesc după perioada asta, care se vrea a fi mega relaxantă! Să aveți un început de săptămână ușor, un început de școală calm și cu dreptul (pentru cine are prichindei), și o zi liniștită!

6 Replies to “Week in photos #76

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *