Ziua bună, oameni dragi! De-a lungul timpului am testat destul de multe rimeluri și e cam produsul fără de care nu ies din casă. Restul, să zic că mă mai lipsesc de ele, și de farduri, și de orice. Dar de rimel…greu. Azi vreau să fac o comparație și vă las pe voi să trageți concluziile. Este vorba despre mascara Wonder’full de la Rimmel și Mascara pentru alungire de la Bottega Verde. În general, am fost mulțumită de ambele branduri, mă refer la toată gama de produse. De la Rimmel am mai încercat mascara ScandalEyes Rockin Curves, mi-a plăcut la nebunie. De la Bottega a fost primul produs din categoria asta.

Mascara de la Rimmel are 11 ml și este fabricată în Marea Britanie. Conține ulei de argan, care ar trebui să ajute la întărirea genelor. Periuțe e din silicon și are mulți peri dispuși simetric, e genul de  periuță care mie îmi place foarte mult. Nu se încarcă prea tare atunci când o scoți din tub, iar aplicarea se face destul de ușor. Are valabilitate 12 luni de la data deschiderii, ceea ce e un mare plus!

Mascara pentru alungire de la Bottega e fabricată în Italia și are 8,5 ml. Are valabilitate doar 6 luni, conține extract de piersică, proteine din mătase și vitamina E. Periuța e clasică, din peri sintetici, dar mi se pare că se încarcă foarte tare atunci când o scoți din tub. Să nu mai menționez că plasticul din care e făcut cel puțin capacul e de proastă calitate, întrucât s-a crăpat din prima.

Așa arată genele mele fără rimel

1 strat de mascara

2 straturi de mascara

Eu zic că se vede clar că atât la un strat,cât și la 2, mascara de la Bottega încarcă genele. Nu mi se pare că ar alungi genele într-un fel nemaivăzut, adică mai mult decât cea de la Rimmel, care teoretic, trebuie să separe și să ofere volum. De separat, da, separă. Volum? Hmm… nu cine știe ce. Dar oricum, genele mi se par mult mai ok la mascara Wonder’full decât la cea pentru alungire. Singurul lucru pe care am să-l reproșez e că pică de pe gene. După ceva timp, dacă e cald sau nu neapărat, dar atunci, fenomenul se accentuează, ba curge, ba se fărâmițează. Chestia care la Bottega nu am observat-o.

Părerea mea e că Wonder’full e net superior rimelului de la Bottega Verde. Și la preț e mai prietenos, și l termenul de valabilitate. Voi ce părere aveți? Le-ați încercat pe cele două? Mai puteți să-mi recomandați ceva bun din această categorie?

33 Replies to “Wonder’full by Rimmel vs. Mascara allungaciglia by Bottega Verde

  1. Cel de la Rimmel pare a-mi placea si mie mai mult. Asa e si cea albastra de la Cien, doar ca e waterproof. Cea albastra de șa essence face ca cea de la Bottega Verde, adica incarca genele.

  2. Eu am extensii de gene de un an si jumatate. Recunosc că uneori mi-e dor sa ma fac cu rimel, dar cand ma gandesc la cat ma chinuiam cu demachiatul, dar si cu rimelatul pierdeam mult timp, mai bine cu extensii!

  3. Nu conteaza ca are termen de valabilitate 12 luni, rimelul este indicat sa se foloseasca maxim 3 luni nu mai mult pt ca se supraincarca cu bacterii, . Si daca faci conjuctivita imediat trebuie schimbat rimelul, de asemenea rimelul nu se imprumuta, ochiul este o zona sensibila sunt niste chestii care ar trebui respectate…Si eu pana acum cativa ani foloseam rimelul pana se usca, termina dar nu e ok deloc, acum fiecare face cum vrea…

  4. Am incercat un rimel de la Bittega Verde pentru volum. Din punct de vedere al ambalajului pot sa zic ca am cam aceeasi nemultumire. Si la mine a crapat. Nu cred ca din prima, dar oricum destul de rapid. La primele utilizari nu parea waw dar rimelul este mai bun dupa ce il folosesti o perioada cand nu mai este asa lichid sau nu stiu cum sa ma exprim

  5. Nu am incercat niciunul din cele doua. Am cateva mascara pe care le folosesc de multi ani si am ramas doar la ele. E o zicala in engleza” if it aint broken, why fix it?”, ei bine, eu ma iau dupa ea :)) preferatul meu e maybelline colossal. Oricum, din pozele tale se observa clar ca cel de la Rimmel e mai mult pe placul meu deoarece nu incarca genele, le separa si parca , culmea, si mai alungite sunt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *