Rexona_infografic-586×800
Interes general

Zi de 13 sau zi de zi?

Doamne, azi a fost o zi de groază. Să fie faptul că a fost 13? Sau… parcă seamăna cu viața de zi cu zi. Alergătură, mult stres, timp liber zero, ce se întâmplă? Așa să fie zi de zi? Din păcate, viața mea e mai mereu pe fugă. Și azi a fost parcă mai rău ca de obicei.

Dimineață, ora 6:00. Alarma sună, eu o opresc, mă întorc pe partea cealaltă. După câteva minute de somn în plus, sar ca arsă și constat că ceasul s-a făcut deja 6:20. Și eu la fără 25 trebuie să ies pe ușă… Fac repede pachetul, mă spăl, caut hainele, unde sunt?, alerg, mă agit, dar sunt gata la timp. Rar mi se întâmplă să întârzii. Chiar dacă mai trișez cu alarma, la fără 23, cel târziu, alerg pe scări. Autobuzul se vede destul de aproape, bag un sprint rapid până în stație, următorul trece la fără 10, deci chiar aș întârzia! Mă văd în siguranță pe scaun și stau liniștită, gândindu-mă că a trecut.

La muncă, ziua e o adevărată provocare. Se strică un aparat, ne dă peste cap programul în laborator și, colac peste pupăză, șeful e un pachet de nervi, noi pe lângă el, parcă toate merg din rău în mai rău! Nu rezolvăm mare lucru, decât că ne învârtim în jurul formatorului fără a avea habar ce trebuie desfăcut, cum și de unde. Să mai spun că e o căldură de mori și parcă nici aerul condiționat nu mai face față?

Sfârșitul programului, însă nu și pentru mine. O dată pe săptămână mă ocup cu distribuția de pliante pentru marketurile din oraș. Nu e o muncă grea, dar faptul că trebuie să car de 2400 ziare prin căldură…e o provocare! Plus că e de mers mult, am un cartier întreg, numai case, este destul de obositor. Dar înainte de a merge la jobul part-time, trebuie să mă duc să-mi recuperez mașinuța, pe care am dat-o la schimbul de ulei. Dacă nu e gata, am pus-o! Nu pot căra toate pliantele pe jos! Distanța e mare și ele sunt grele, n-am nicio șansă. Noroc că mașina e gata la timp și îmi pot face treaba în liniște (vorba vine, lumea e pe stradă non-stop, iar interacțiunea cu oamenii nu e punctul meu forte).

Seară, ora 20, în sfârșit acasă. M-am apucat de făcut ceva de mâncare, curățenia o las pe mâine. Și shoppingul. Am de făcut o adevărată listă și un tur de forță prin supermarket, nu mai e nimic de pachet, iar casa e vraiște, trebuie neapărat să mă ocup și de ea. Mai trece o zi, joi trebuie să plec la Pitești pentru anumite treburi, deci săptămâna asta e parcă mai activă ca de obicei. Tânjesc după weekend. Deja!

Cu tot acest stres și mișcare, dar și cu temperaturile de afară, care după 2-3 zile de normalitate dau iar semne că o iau razna, fac tot posibilul să mă împrospătez cât de des pot. Transpirația este o mare problemă, eu una transpir mult și încerc să evit mirosurile neplăcute, mă jenează. Dar am găsit și eu o soluție, apelez la deodorantele Rexona! Atât eu, cât și soțul meu, folosim Rexona Men, am rămas cu senzația că deodorantele pentru bărbați sunt mai eficiente.

IMG_20150713_202821Deși s-ar putea să-mi schimb părerea, pentru că noua tehnologie MotionSense este disponibilă și în varianta pentru femei, ceea ce înseamnă că trebuie să o achiziționez cât de curând. Rexona are microcapsule ce se activează la fiecare mișcare, deci mai multă mișcare = mai multă prospețime! În acest fel nu va mai trebui să-mi fac griji pentru mirosurile neplăcute, iar stilul meu de a nu sta locului va fi chiar cel care mă va proteja!

Rexona_infografic-586x800Ne mișcăm involuntar, ne ridicăm brațele în 8 cazuri din 10, facem diverse lucruri, răspundem la telefoane, facem curățenie, facem mâncare, pur și simplu ne trăim viața. De ce să fim jenate de lucruri normale și să ne petrecem vara (mai ales) făcând dușuri din oră în oră? Cu Rexona, viața se trăiește și ne bucurăm de ea în fiecare clipă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *