Ziua bună, oameni faini! Ca femeie care se rujează foarte rar, țin să vă spun că nu știam când este ziua internațională a rujului. Dar anul acesta am aflat că este pe 29 iulie, adică sâmbătă, și asta nu poate decât sî mă bucure, căci merg și la o nuntă și pot să folosesc o nuanță mai deosebită. În general aleg rujuri nude, însă uneori mai trec și spre roșu sau un roz mai închis. Multă vreme am avut impresia că îmi stă bine doar cu culori deschise, dar am avut surpriza să constat că îmi plac și unele nuanțe de roșu sau mov. Și adevărul este că trebuie să experimentezi. Indiferent dacă ai buzele subțiri sau pline, există atât de multe trucuri pentru a arăta fabulos! Și culoarea face totul! La fel și textura rujului.

Când vorbesc de rujuri, trebuie să le pomenesc pe cele de la Avon. Am avut (și am) atât de multe nuanțe și variante, încât nu a existat an în care să nu iau măcar două rujuri de la ei. Ultimele sunt cele de la Hydramatic, cu miez de acid hialuronic. Culorile sunt vibrante, nuanțele sunt multiple, iar rezistența este ok, ținând cont că nu vorbim de un ruj mat.

Alt ruj pe care îl am de la Avon este cel Ultra Matte, dar este o nuanță destul de deschisă. Totuși, asta nu înseamnă cu nu îmi place, ba dimpotrivă. Rezistența este mult mai bună, însă usucă un pic buzele. Am mai ochit câteva nuanțe, dar și alte branduri.

Foarte lăudat este și SuperStay Matte Ink de la Maybelline, mă gândesc serios să îmi achiziționez și eu măcar o nuanță. Mai ales că are și reducere de 15% cu codul 15beauty. Nu știu însă dacă să mă îndrept spre culori deschise sau spre ceva roșu.

Voi cât de des vă dați cu ruj? Sunteți genul care nu iese din casă fără ruj pe buze sau genul meu, care folosește rujul mai rar? Ce culori preferați și cum vă alegeți rujul? Mat sau lucios? Să țină mult, o zi întreagă sau câteva ore? E greu de ales! Decizii, decizii! Până atunci, ziua internațională a rujului să fie cât mai faină!

7 Replies to “Ziua internațională a rujului – 29 iulie

  1. Am si eu doua rujuri mate Hydramatic cu acid hialuronic, unul mov pe care l-am purtat si azi si unul rosu pe care il port mai rar, dar imi plac ambele pentru ca rezista mult pe buze.

  2. Mie imi plac mult rujurile si aproape ca nu plec de acasa fara ceva pe buze. Am momente in care aleg rujuri rozalii spre rosii, dar si zile in care folosesc balsamuri colorate

  3. Eu nu prea ies din casa fara ruj pe buze. Am si eu doua rujuri Hydramatic de la Avon si il folosesc mai mult pe cel mov in nuanta Viola Grey, dar port pe buze si rosu, roz sau nude.

  4. Nici eu nu pot spune ca ma dau foarte rar cu ruj, dar am cateva. In general , mizez pe rujuri mate si nuante de nude. Nu sunt artista la machiaj si cu un ruj de culoare mai intensa se vede orice mica greseala. Plus ca parca nu sunt eu cand sunt machiata mai strident.

  5. Felicitari pentru aceasta interesanta si informativa postare despre ziua internationala a rujului! Ador rujul si folosesc mereu diferite nuante atunci cand ies afara. De obicei prefer rujul mat atunci cand merg la evenimente importante, insa cand stau acasa, atunci optez de cele mai multe ori pentru rujuri luciose care sa imi confera un aspect ingrijit. Cu siguranta ne vom inscrie la ziua de ruj si ne vom gasi mai multe nuante frumoase si interesante! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *