Ziua bună tuturor! Astăzi vreau să vă ofer câteva informații cu privire la site-ul Trendyol. Este în mare vogă în acest moment, este un fel de Shein/Temu etc, cu excepția faptului că aici găsiți mai mult haine și încălțăminte și mai puțin chestii pentru casă (dar nu deloc, o să vă povestesc despre asta în alt articol). Plus că este un site turcesc, nu chinezesc, iar aici veți găsi și branduri cunoscute, nu doar produse no name. E un mare plus, mai ales că dacă ești pe fază și cauți bine, găsești ceva chestii reduse, care chiar nu trebuie ratate. Dar aici vine întrebarea… sunt fake sau nu? Am găsit pe Google problema asta pusă de foarte multe ori, dar am zis să risc, fie ce o fi. Părerile sunt împărțite, eu voi vorbi strict de cele două perechi de încălțăminte comandate.

Dr. Martens Smooth Black 1460

De câțiva ani mi-am tot dorit o pereche de Dr. Martens, dar nu m-am îndurat să dau atâția bani pe ea. Pentru cine cunoaște brandul, știe că produsele lor sunt extrem de scumpe, peste 500 lei (asta în cazuri fericite când prinzi promo). Eu am găsit perechea asta sub 400 lei și am zis că e momentul să mă răsfăț. Sincer, nici nu știam ce o să primesc pentru banii ăștia. Dar am zis fie ce-o fi, eu risc. Când am primit coletul, am fost extrem de încântată. Ghetele arată superb, îmi vin perfect (am comandat mărimea 40, cum port de obicei). Apoi am început să caut mai multe detalii despre produsele originale și cele fake. Și din ce am găsit, cam toate semnele arată că am primit un produs original.

Agățătoarea trebuie să aibă un font cursiv, iar denumirea colecției trebuie să fie scrisă corect. Ăsta e un prim semn de fake, faptul că sunt greșeli de scriere. În interior trebuie să apară acel chenar cu numele brandului, mărimea, locul fabricației. Bifat toate! A început să fie promițător!

Pe talpă nu trebuie să apară mărimea, ci trebuie să fie ștanța cu The Original și chenarul brandului. Bifat și asta! Foarte important e ca și cusăturile să fie perfecte. Cursive, fără scame, fără întreruperi. Iar cusăturile galbene de la bază să fie și ele drepte, nu în zig zag. Ce să zic? Verificând aceste lucruri, zic că am primit un produs original. Ceea ce nu poate decât să mă bucure! Vă las și vouă aici link către ghetele mele favorite de la Dr. Martens. Sunt curioasă dacă vă plac și vouă! Perechea asta e acum 500 și un pic de lei, peste tot am văzut-o peste 550. Plus că pe Trendyol aveți și discount la prima comandă!

Puma Smash Wns V2

În general sunt fan Adidas sau Lacoste, însă de data asta am ales de pe Trendyol perechea asta de la Puma și cred că am făcut o alegere tare bună! Modelul ăsta vine cu talpă cu spumă de memorie și sincer, mi se pare că face piciorul să pară mai mic. Voi, la 37-38 nu vă plângeți, însă la mărimea 40, deja se vede cam mare. Așa că ăsta a fost un big like pentru mine. Sunt extrem de comozi, deja i-am purtat și la muncă, și la plimbare, nu m-au bătut deloc, nu m-au incomodat. Sunt perfecți!

Am constatat același chenar cu mărimea, brandul și țara de fabricație în interior, precum și cusăturile de bună calitate. De asemenea, pe talpă apare doar brandul, nu și mărimea. Așa că, din punctul meu de vedere, și aceasta este o pereche originală. Prețurile sunt variate la acest produs, am găsit și variante cu 160 lei, și cu 270 lei. Eu le-am luat undeva la 220 lei. Dar merită fiecare bănuț! Vă las și lista mea de favorite pentru viitorul apropiat!

A fost prima comandă de încălțăminte, dar cu siguranță nu va fi și ultima! Personal, sunt foarte încântată de cele două perechi! Am două comenzi la activ pe Trendyol și nu m-a dezamăgit niciun produs încă. Plus că s-au livrat relativ repede, prin curier. În mai puțin de două săptămâni. Revin cu alte informații pe parcurs, ca să știți ce cumpărați și ce primiți. Voi ați dat vreo comandă la ei sau ați rămas pe Shein?

One Reply to “Prima comandă de încălțăminte de pe Trendyol – fake or not?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *