Ziua bună tuturor! Anul acesta știți că apartamentul în care stau a trecut printr-o renovare amplă și vrând-nevrând, am dat peste mai multe magazine din care să mă aprovizionez. Dacă în ceea ce privește materialele, pe primul loc a fost Dedeman (din Brico am luat foarte puține lucruri, din punctul meu de vedere sunt teribil de slab pregătiți și neinteresați), când vine vorba de mobilă sau accesorii, am ales magazine online sau locale. Astfel, canapeaua și salteaua am luat-o de la un magazin local, dar care am văzut că are și pagină pe net, însă nu am reținut denumirea. Ultimele achiziții au fost dulapul pentru pantofi și perdelele. Avem foarte, foarte multă încălțăminte. Și toate erau alandala, un pantofar din acela simplu nu ajuta la nimic. Așa că am decis să caut ceva mai încăpător și așa am ajuns la Mömax.

Magazinele Mömax sunt cunoscute în vestul țării, am văzut că există filiale fizice în Arad, Timișoara, Cluj și Oradea. Totodată, am văzut că au magazine și în Bulgaria, Ungaria și Austria. Deci mi-a inspirat o oarecare încredere. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că am găsit un dulap de pantofi imens, de 2 metri înalțime, cu o mulțime de polițe pe care să le pot manevra după bunul plac. Din calculele mele, puteam pune cam 30 de perechi de încălțări, ceea ce m-ar fi salvat. Am măsurat spațiul din balcon, intra la fix, așa că am palsat comanda. Totodată, am cumpărat și câteva perdele. Au fost tare ieftine, cam 25 lei setul sau o bucată din cea mai scurtă.

Cum a fost experiența de a comanda de la Mömax?

Comanda a fost împărțită, iar produsele le-am primit pe bucăți. Dulapul a fost 749 lei, văd că și acum e la același preț. Perdelele au fost 20 lei fiecare, am luat pe trei culori, și în jur de 30 și ceva de lei cea scurtă, din care am luat două bucăți. Am plătit și transport 150 lei. Comenzile sunt în general cu transport gratuit doar ce nu depășește 500 lei, am văzut mai multe promoții de genul. Nu prea văd logica, dar na. Adică aș băga fix invers, să stimulez omul să cumpere ca să depășească acel prag. Dar mă rog, fiecare cu regulile lui.

Comanda am primit-o pe bucăți. Primele au venit perdelele scurte, a doua zi am primit dulapul. Când l-am desfăcut, am constatat că nu am accesoriile – șuruburi, balamale etc. Am sunat la ei și m-au rugat să fac o poză cu schița produsului pentru a le trimite. Cei din call center au sunat la vreo 2 zile după și m-au informat că în acea zi plecau de la ei restul de perdele împreună cu accesoriile.

Cum mi s-au părut produsele de la Mömax?

Sincer, lipsa accesoriilor mă cam dezamăgise, însă am rezolvat acest aspect, oamenii au fost înțelegători și prompți, eu am montat dulapul, am pus perdelele, și totul a fost ok.

Perdelele sunt din poliester, însă nici nu mă așteptam la altceva. Totuși, față de cele de la Pepco, nu mai atârnă pe jos, sunt ok la mărime. Varianta pe bordo e un pic închisă, însă e drăguță. Cel mai mult îmi place perdeaua roz. Au inele și se prind foarte ușor. Perdeaua albă scurtă e cu rejansă, însă am pus-o repede pe inele și am prins-o la sufragerie. Îmi place mult mai mult cum arată decât cea lungă de dinainte. Plus că fiind două, sunt ample și dau impresia de volum.

Dulapul pentru pantofi îmi place la nebunie, e fix ce îmi trebuia! Arată foarte bine, are uși, deci nu se vede în interior, și este foarte spațios. În sfârșit un loc pentru a ține toată încălțămintea! Spuneți-mi că nu sunt singura care are zeci de perechi!

Per total, sunt mulțumită de serviciile lor, chiar dacă s-a produs încurcătura cu accesoriile. Îmi era un pic teamă inițial pentru că am mai citit pe net probleme cu cei care au luat de acolo, chiar de la depozit. Unde mai pui că achitasem comanda și erau peste 1000 lei. Însă aș mai comanda, mai ales perdele, pentru că sunt foarte ok la preț față de ce am găsit în alte părți. În plus, pantofarul este fix ce îmi trebuia! Îi invidiez pe cei din vest că au magazinele astea mișto în oraș! Voi ați auzit de Mömax vreodată? Poate ați făcut și ceva cumpărături la ei? Cum vi se par serviciile lor?

6 Replies to “Experiența mea cu magazinul Mömax

  1. Eu nu știam de acest magazin, dar mi se pare interesant. mai puțin faza cu transportul, pe care cu toții căutăm să îl scoatem cât mai ieftin sau gratuit. Dulapul de pantofi mi se pare tare interesant și util.

  2. Am si eu Momax in Timisoara dar e departe de mine si nu am reusit sa ajung niciodata. Vreau sa spun insa ca dulapul pentru pantofi eeeeee wowwww!! Imi trebuie musai unul, cel putin unul :)))

  3. Dulapul ala cu incaltaminte m-a cucerit. La cate perechi de incaltaminte am nu mai am unde sa le pun, mi-ar fi util un dulap de genul si asa le-as putea vedea pe toate perechile de incaltaminte pe care le am

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *