Așa cum vă spuneam acum ceva timp, aș avea în plan să îmi schimb mașina. Da, e destul de complicat, banii nu sunt niciodată suficienți, însă cred că dacă ne forțăm un pic, vom reuși. Avem întotdeauna la îndemână posibilitatea de a face un credit, așa că nu trebuie decât să ne prioritizăm dorințele. Putem alege o mașină nouă, destul de scumpă în momentul de față, dar și una rulată. Da, poate că mulți se feresc de cele second-hand, însă părerea mea este că merită o șansă, mai ales atunci când apelezi la un dealer de încredere. De exemplu, dealer Autodel te direcționează către mașina dorită, rulată sau la comandă. Sunt mai multe motive pentru a nu alege un autoturism nou, mai ales că acestea sunt extrem de scumpe, iar valoarea lor se înjumătățește din secunda în care le-ai luat. De ce să îți iei o mașină rulată? Simplu!

1. Sunt mult mai accesibile la preț

Față de o mașină nouă, o mașină rulată e mult mai ieftină și chiar zic eu că diferența e sesizabilă. Îți rămân mai mulți bani pentru revizii, pentru înmatriculare, pentru alte îmbunătățiri. Dacă iei o mașină nouă cu de toate, adevărul este că se adaugă foarte mulți bani la prețul de bază. Fiecare opțiune se plătește suplimentar, așa că ajungi să platești mașina dublu. În schimb, dacă faci îmbunătățiri mașinii sh, cred că ajungi mult mai bine și faci mult mai multe lucruri.

2. Ai garanție

Da, chiar dacă iei o mașină rulată, atâta timp cât apelezi la un dealer, clar vei avea garanție. AutoDelRulate îți oferă garanție de la 3 la 24 de luni, așa că nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește problemele viitoare. În plus, luând-o de la un dealer autorizat, știi că mașina ta a fost deja verificată și iei ceva bun. Nu e ca și cum ai cumpăra-o de la colț de stradă.

3. Dacă nu găsești mașina dorită, dealerul aduce pe comandă!

Asta mi se pare cel mai fain la AutoDel. Dacă nu găsești la ei ceea ce îți dorești, ei îți pot aduce la comandă mașina mult visată. Ceea ce e foarte bine! Pentru că asta nu înseamnă să te supui regulilor și să îți iei ce are toată lumea. La fel, mașina este verificată fizic, din punct de vedere al daunelor, al documentației și al kilometrilor. Se oferă ajutor la înmatriculare, se face cosmetizare, se oferă garanție și asistență post-vânzare.

La AutoDel e mult mai simplu să îți iei mașină! Vii cu cea veche, care poate constitui avans, și poți face și credit chiar dacă ai contract în străinătate sau ai istoric negativ. Stocul este de peste 170 de mașini, astfel că ai de unde alege una potrivită. Autoturismele sunt verificate, testate și vin cu kilometraj 100% real. Se poate face și leasing pentru persoane juridice. Așa că nu ezitați!

AutoDel are reprezentanță în Suceava și București, astfel că te invită la un test drive! Testează înainte de a alege! Și alege cu toate informațiile la îndemână. Nu ezita să alegi o mașină rulată, pentru că de multe ori este mai avantajoasă decât una nouă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *