Ziua bună, oameni faini! A venit vara, temperaturile sunt din ce în ce mai mari, așa că e nevoie de o hidratare mai intensă a pielii. Cât am stat acasă am încercat să îmi creez obiceiuri sănătoase. Adică o îngrijire constantă, fără să sar peste etape, cu toate produsele pe care le implică. Știu că uneori par prea multe, dar cred că fiecare are rolul său. Iar în ceea ce privește rutina de seară, mi-am făcut un obicei să folosesc produse Revolution Skincare. Îi ador în ceea ce privește paletele de make-up, așa că am zis să le dau o șansă și pe partea de produse de îngrijire a tenului. Una din componentele de bază pentru un ten fericit e hidratarea. Și pentru ca un ten să fie hidratat, un mare rol îl joacă acidul hialuronic.

Acesta reprezintă o moleculă ce menține hidratarea la nivel de țesuturi. Este produs de organism, dar cantitatea scade pe măsură ce înaintăm în vârstă. Așa că e bine să venim cu completări. O singură moleculă de acid hialuronic susține până la 6 litri de apă! Iar pe Notino am găsit produse de la Revolution Skincare care au și acest acid în componență!

De ce acid hialuronic?

Acesta are mai multe beneficii pentru organism:

– stimulează producția de colagen

– crește rezistența și hidratarea pielii

– cicatrizează leziunile

Și pe partea de hidratare, recunosc, cam am probleme. Asta și pentru că nu beau suficientă apă (NU aruncați cu pietre!) Tocmai de aceea am fost încântată de când am început să folosesc Revolution Skincare 5%Caffeine solution Hyaluronic Acid, un produs special conceput pentru zona ochilor, dar și Revolution Skincare 5% Lactic Acid + Hyaluronic Acid, adică un exfoliant chimic. Vă povestesc câteva lucruri despre ele, am și un tonic pe bază de acid glicolic de la Revolution Skincare și deja am mai găsit câteva chestii pe care vreau să le încerc!

Revolution Skincare 5% Caffeine solution + Hyaluronic Acid

Acest ser pentru ochi promite să reducă cearcănele și pungile de sub ochi. De când mă știu eu am avut cearcăne. Și nu pentru că nu dorm. Ok, nu mă pui în pat cu zilele, dar mă odihnesc suficient. Totuși, mereu am pete vineții sub ochi. Acest produs se recomandă a fi folosit atât dimineața, cât și seara. Se aplică local, nu rămâne lipicios, nu are miros, iar ca bonus, este un produs vegan și cruelty-free. Apreciez asta foarte mult la acest brand! Eu chiar m-am ținut de el și am observat că cearcănele nu mai sunt extrem de pronunțate.

Revolution Skincare 5% Lactic Acid + Hyaluronic Acid

Acest exfoliant chimic se recomandă pentru netezirea pielii și reducerea imperfecțiunilor. Nu îl folosesc zilnic, ci atunci când simt nevoia. Dar cel puțin o dată pe săptămână. Cel mai bine acționează când apare vreun coș sau vreo inflamație, aplic seara, iar dimineața sau maxim după 2 zile, pielea e ok! Are efect bun, îmi place maxim! Ziua neapărat cremă cu SPF pentru prevenirea petelor! Eu am una cu SPF 50 și sunt extrem de conștiincioasă cu aplicarea ei. Îmi place sistemul de dozare al ambelor produse, au pipetă, se pun câteva picături în palme și se aplică. Nu puneți pipeta direct pe piele, să nu o contaminați. E cel mai igienic.

TIPS: Apropo, acidul hialuronic se pare că funcționează cel mai bine în prezența apei. Așa că aplicați pe tenul ușor umed! Altfel ați putea obține efectul invers, de ten uscat!

Părerea mea este să căutați întotdeauna produse pentru tipul de ten pe care îl aveți. Acidul hialuronic nu strică nimănui aplicat corect! ȘI sincer, îl găsiți în atât de multe produse de îngrijire, așa că aveți de unde alege! Pe Notino aveți chiar o categorie specială cu acest ingredient. Voi folosiți acid hialuronic? Vi se pare că funcționează?

18 Replies to “Acidul hialuronic – baza hidratării intense

  1. Acidul hialuronic este foarte bun pentru ten si incerc si eu sa fiu atenta atunci cand imi aleg produsele astfel incat sa aiba si acid hialuronic. Imi doresc si eu sa folosesc produsele astea de la Makeup Revolution

  2. Am in plan de ceva timp sa folosesc produsele de la Makeup Revolution. Inca nu stiu daca le pot folosi incepand de acum, dar le am in vedere

  3. Si eu includ acidul hialuronic in rutina mea de ingrijire a tenului,îmi doresc si eu sa folosesc aceste produse de la Makeup Revolution

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *