Ziua bună tuturor! Astăzi vreau să vă vorbesc un pic despre noutățile Boromir, despre bunătățile, mai bine zis, care au apărut de curând și care se încadrează și în contextul sărbătorilor ce se apropie. Este vorba despre două variante de cozonac și o pască pentru pofticioși. Am zis întotdeauna că produsele Boromir sunt pur și simplu deosebite, pufoase și aromate, sau cum zice Alexandra, niște ”mega-croaissanti”. Așa-s de buni și de pufoși cozonacii lor! Și unde mai pui că au o mulțime de sortimente, care mai de care mai apetisante, clasice, cu cremă, cu nuci de tot felul. Asta ca să nu mai pun la socoteală și pasca, și prăjiturile, și cornulețele, pâinea sau chiar sucurile.

Istoria Boromir începe încă din 1994, când a fost înființată această mică afacere de familie. Eforturile le-au fost încununate, iar în 2009, cozonacul cu cremă de nuci a fost ales Produsul anului. De peste 24 de ani, Boromir produce produse de panificație și dulciuri care mai de care, mărindu-și gama de la sezon la sezon. Cine se gândea că vor apărea atâtea sortimente de cozonaci? Clasic, cu creme de tot soiul, cu cipsuri de ciocolată, fel de fel de arome pentru cei mai pofticioși!

Noutățile Boromir

Nici pasca nu mai e ce era! Noua variantă propune o pască cu cremă fină de lapte și bucățele de portocale confiată. Te lingi pe degete de cât de bună este, pufoasa și dulce. Eu am servit-o deja, nu am mai așteptat Paștele. A fost și pe post de desert, și pe port de gustare, la cafea.

Cozonacii vin și ei cu sortimente noi, cu nuci și unt sau unt și arahide. Cel cu nuci rămâne pentru masa de Paște, îl plimbăm cu noi la munte! Însă pe cel cu arahide l-am desfăcut, eram curioasă de combinație, nu am mai văzut așa ceva până acum. Și nu e rău deloc! La fel de pufos și de aromat, bun și de desert, și pur și simplu!

Așa că pentru cei care ori nu au îndemânare, ori nu au timp, cozonacii și produsele Boromir vin în ajutor! Nu zic, poate sunteți fani ai cozonacului făcut în casă și știți să îl faceți. Dar pentru ceilalți (și nu numai), există varianta rapidă și accesibilă. Voi ați gustat produsele Boromir? Cum vi se par și care e preferatul vostru?

7 Replies to “Boromir împarte bucurii și Paștele acesta!

  1. Produsele @Boromir sunt produsele foarte bune,debia așteptam să le savuram de paște, Pască și cozonacii cu familia mea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *