Bună dimineața la Moș Ajun! Ne dați ori nu ne dați? Hai c-am ajuns și în Ajun de Crăciun, și eu iar sunt trează încă de dimineață. Am sarmalele pe foc, am făcut deja turta dulce, mai am puțin din prăjitura cu ciocolată și urmează diplomatul. Am fost harnică, parol! Mai am de făcut oleacă de curățenie în bucătărie și un dat general cu aspiratorul și am cam terminat. Pot să mă odihnesc! dar pentru că e data de 24 decembrie și știți că am avut două calendare de Advent cu produse de îngrijire, azi vreau să vă spun ce părere mi-au făcut și dacă la anul voi mai cumpăra așa ceva.

10302037_1063035983716527_7686661928424853188_n 10422580_1063036010383191_8718204012266519880_nCele două calendare de anul ăsta le-am cumpărat de la XXL, respectiv din Dm, și au costat 30 lei, respectiv 66lei. Ambele au 24 de locașe, pentru fiecare zi din luna decembrie, până la Crăciun. S-o iau în ordine, zic!

Calendarul de la XXL a avut cam orice, de la pastă de dinți până la lama de ras de unică folosință, de la gel de duș la balsam de buze. Am încercat mărci noi, respectiv Today, Kamill (cred că e marca proprie de la XXL/Penny, corectați-mă dacă greșesc), dar am regăsit și mărci cunoscute deja (Nivea, Axe, Dove, Fa). Am găsit geluri de duș (Fa, Dove, Palmolive, Kamill, Axe)  paste de dinți (Mentadent, Blend-a-med, Colgate, Theramed), apă de gură (Listerine), deodorante pentru bărbați (Nivea, Axe), creme (Bebe, LOreal, Nivea) măști (Today), ulei de baie (Kneipp), lamă de ras (Today), cremă de mâini (Kamill), balsam de buze (Today). Ce nu mi-a plăcut la acest calendar a fost faptul că a avut cam 6 paste de dinți (miniaturi – 15ml), ceea ce mi se pare mult, puteau să pună altceva în schimb. Mi-au plăcut produsele Kamill, cred că o să le caut și eu, cu crema de mâini m-am înțeles foarte bine, cel puțin. Toate produsele au fost în varianta travel-size, adica 5, 10, 15ml, excepție făcând ultimul produs, loțiunea de corp sub duș de la Nivea, care are 50ml. Multe din produse le-am folosit deja, o să le vedeți la produsele consumate ale acestei luni.

Calendarul de la Dm a fost bazat strict pe produse Balea, dar nu m-a afectat deloc! Am găsit o mulțime de miniaturi pe care nu le-am încercat până acum, șampoane, balsamuri, măști, balsam de buze, loțiune după ras, două produse pentru baie (o stea și-o inimioară ambalate superb), loțiuni de corp, creme de față (de zi și de noapte), geluri de duș, adică tot ce se putea de la această marcă. Nu pot spune că am obiecții, mi-au plăcut toate produsele. Iar azi, în ultima zi, am găsit chiar și o apă de toaletă la 30ml! Asta da surpriză.

Ambele cutii au avut notate pe spate produsele care le găseai, dar recunosc, nu am studiat cu atenție, doar fugitiv, mai ales la XXL eram curioasă ce ar putea conține. Pentru prețurile lor mi s-au părut niște idei minunate! Și față de alte calendare, prețul nu s-a simțit. Normal, nici produsele nu s-au ridicat la valoarea altora, dar eu cred că au meritat din plin achiziția! E o ocazie bună să descoperi produse noi, mărci noi, să testezi, să vezi dacă îți place, ce îți place și chiar să le oferi cadou. Da, la anul sigur voi mai cumpăra așa ceva, sper să apară mai multe variante. Aș fi în stare să le iau pe toate! Oricum, calendarul de la Balea e pe listă (în caz că cei de la Dm ne vor mai încânta cu el), dar nici pe cel de la XXL nu-l voi ocoli. Pentru un calendar românesc, a fost foarte ok!

Cam astea au fost surprizele din luna asta. Mi-aș dori câte un calendar de genul pentru fiecare lună și fiecare zi din lună, pentru că se merită. E o bucurie imensă și-un entuziasm total să vezi ce găsești în ziua respectivă. Cel puțin, așa a fost pentru mine. Calendarul de la XXL l-am cumpărat pe la jumătatea lunii noiembrie și a fost tare greu să nu mă apuc de desfăcut până pe data de 1. Cel de la Balea l-am luat undeva pe 5-6 și am desfăcut cu nerăbdare până la ziua respectivă. Mergeam cu el pe stradă parcă duceam un lingou de aur :)) Voi ați cumpărat vreun Calendar de Advent cu astfel de produse? Ce părere aveți de el? Îl treceți pe listă pentru la anul? Zi faină să aveți, spor la treabă, și un Moș generos!

2 Replies to “Calendarul de Advent cu cosmetice – păreri și impresii

    1. in cel de la penny au fost produse travel-size. cred ca mostre n-au fost, din ce-mi aduc eu aminte, doar crema de la loreal, care a avut vreo 5 ml sau ceva de genul. in rest, am fost destul de multumita. am avut si-un basam de bzue, si mini-crema, si lotiune sub dus de 50 ml, deci zic eu ca am fost cat de cat castigata. mi-ar placea maxim sa mai fie si anul asta, o sa-l vanez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *