E a mea! My precious! După oleacă de întâmplări un pic cam neplăcute, iată că au ajuns în mâinile mele și cărțile pe care nu le aveam ale Cristinei Nemerovschi: Nymphette_dark99, Pervertirea și Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes. Am început cu Nymphette_dark99, o așteptam de mult, așa cum aștept și noul titlu, Vicky, nu Victoria.

IMG_20150826_201639Vicky (nu Victoria!) este o tipă de 13 ani și 4 luni, total diferită față de ce știm noi, de fetele cuminți sau ipocrite care ne înconjoară. Ea face sex pentru că ”e fun” și nu se poartă ca restul fetelor de aceeași vârstă. Fratele ei, Tedy, este versiunea ei masculină. Sau ea este versiunea lui feminină. Cei doi sunt de nedespărțit și totuși, Vicky îl lasă în Brașov pentru a face autostopul către București, dorindu-și să ajungă la timp pentru petrecerea iubitului ei, Dev.

Drumul se dovedește a fi cam plin de ghinioane. Primul care oprește la semnalele sale este un TIR-ist care o soarbe din priviri. Cei doi fac sex, iar Vicky îi bagă un briceag în ochi. Al doilea care oprește este un tip cam tâmp, fascinat de Acces Direct și de Simona Gheorghe. Vicky face sex și cu el, dar îl lasă într-o stare de inconștiență.

Al treilea norocos este un tată cu fiul său retardat, pe care fata, împreună cu o tipă întâlnită în parcarea unei benzinării, îl răpesc. Timpul petrecut cu Vanessa este poate cel mai frumos din această călătorie. Atunci când mașina acesteia se strică, apare un pocăit, iar Vanessa îi sugerează să meargă cu el, pentru a ajunge la București la timp.

Vicky ascunde o mare traumă, aceea a unui viol, petrecut cu ceva timp în urmă, de care nici măcar nu este sigură. Întâmplarea din acea noapte a dezvăluit-o și fratelui ei, care ascunde față de ea un secret destul de important.

Cartea este într-o acțiune continuă, nu vă așteptați la chestii previzibile, pentru că n-o să găsiți. Vicky vrea să-și testeze limitele, indiferent ce presupune asta. Totuși, ea rămâne într-o stare latentă, are același parcurs pe toată durata romanului. Sunt curioasă dacă în următorul volum se maturizează. Comportamentul ei nu este antisocial, este pur și simplu împotriva oamenilor proști. Tipa este ok, deși cam extremistă pentru gustul meu. Stilul e inconfundabil, Cristina Nemerovschi toată, fără pauze și efecte! Pentru mine e suficient! Hai să vedem ce carte ne recomandă și Diana săptămâna asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *