Ziua bună, oameni faini! Nu e așa că și vouă vă e frică de țepi? Chestiile alea spinoase, de la trandafiri, acele de albine, și tot așa. Lucruri de care în mod normal ne ferim groaznic. Să nu ne înțepe, să nu ne irite. Ei bine, iată că cei de la LifeCare s-au gândit să ia lucrurile mai puțin plăcute și să le transforme în momente de răsfăț. Cum ar fi… trandafirii sălbatici sau veninul de albine. Oh, da! Ne ferim de ele, dar la Danube Bloggers Meet am aflat că se pot face lucruri tare faine din ele!

Punguța cu bunătăți de la ei a conținut un gel de duș Krauter cu trandafir sălbatic și o mască facială Biotissima cu venin de albine. Și ce fugeam eu de trandafiri, să știți că am devorat gelul de duș! Ca niciodată, mirosul m-a dat pe spate. Și asta pentru că nu e un miros pregnant de trandafiri, dulce și înecăcios, ci e un miros floral, plăcut. Curăță, miroase faine, face spumă multă, asta nici nu mai menționez! E un produs ce conține ingrediente din culturi controlate și certificate, ceea ce îl face și mai atractiv!

Și despre masca cu venin de albine…

Cei de la Biotissima au creat această mască textilă (yay!) pentru a ajuta la creșterea elasticității pielii. Veninul e un ingredient extrem de puternic și ajută la umplerea ridurilor și la obținerea unei pieli mai ferme și mai luminoase. Mă bucur că au decis să facă o mască de tip șervețel, acestea fiind mai ușor de aplicat și de folosit, în general. Masca are 2 părți, pentru o utilizare mai ușoară, partea perlată trebuie să se afle la exterior și ulterior îndepărtată. Se lasă să acționeze 20-30 minute și se masează ușor. M-am simțit ca în rai! Zău! Tenul meu cere mai mult! E o mască bine îmbibată în lichid și chiar simți o stare de bine când o folosești.

Chiar am fost încântată de produsele oferite de cei de la LifeCare. Cred că au niște chestii faine și în mod cert îi voi mai căuta pe viitor. Vă invit să mergeți și pe pagina lor de Insta, acolo găsiți oferte și noutăți! Voi ați încercat produsele lor? Cum vi s-au părut? Care e preferatul vostru?

21 Replies to “Cine a zis că tot ce înțeapă ne face rău?

  1. Sincer, credeam inițial că vorbești despre ceva din Arghezi :)) apoi am citit despre ce e vorba. Îți mulțumesc pentru recomandare! Având în vedere că sunt reprezentant LifeCare, la următoarea comandă știu ce îmi iau!

  2. cu mastile eu nu prea ma tin de treaba, dar gelul de dus cu trandafir salbatic parca l-as incerca. Sunt curioasa cum miroase si daca persista putin macar mirosul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *