În amenajări interioare, cred că primul detaliu pe care îl stabileşte toată lumea este culoarea pereţilor. Alb pentru bucătărie, galben, probabil, pentru sufragerie, camerele copiilor – roz şi albastru – dacă sunt băiat şi fată, şi pentru dormitor, nu ştiu, un verde deschis e bun? Am ales culorile, hai să alegem mobila. Ton pe ton, să se asorteze. Dar ce pierde lumea din vedere şi uită să “asorteze”? Uşile de interior. O uşă bine aleasă poate schimba o întreagă încăpere.
Uşa de la intrare este doar “poarta”, cele din interior reprezintă “pavajul” drumului spre o casă bine definită! A trecut de mult vremea uşilor tip de bloc, goale pe interior, cu un singur geam sau posibil fără, cu o clanţă banală şi… pur şi simplu lipsite de farmec! Acum, Exclusive Doors ne pune la dispoziţie o gamă atât de variată, încât ai nevoie doar de imaginaţie şi de bun gust.
Îmi plac foarte mult uşile din sticlă securizată. Sigur, nu se potrivesc oricărui tip de încăpere sau locuinţă, ci mai degrabă văd aşa ceva într-o casă foarte modernă, cu mobilă şi decoruri mult peste bugetul omului de rând. Mi-ar place să văd aşa ceva la bucătărie, unde nu ai nimic de ascuns şi unde persoanelor din jur le e drag să vadă gospodina casei “la treabă”, bucătărind pentru a le încânta pe ele. O uşă model Palatino este pur şi simplu superbă, simplă, şi totuşi atât de potrivită!
Uşile de interior albe cred că s-ar potrivi unei case micuţe, mai închise, cred că ar destinde teribil atmosfera şi ar creea impresia de spaţiu mărit! În plus, cred că orice culoare a pereţilor se potriveşte acestui tip de uşi.

Uşile laminate tind să le încadrez în categoria “bune pentru toţi şi toate”, sunt elegante, fără a fi exagerate, şi tot ce trebuie să alegem cu grijă este culoarea, pentru a fi într-o oarecare concordanţă cu mobila.

Nu trebuie să ai “un car de bani” pentru a avea o casă frumoasă. Însă trebuie să ai “un dram de minte” şi-o “fărâmă de imaginaţie”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *