Neața bună tuturor! M-am înarmat cu un frappe cu înghețată și mi-am amintit că am rămas datoare cu un review al unui produs din coletul de la Pentru Corpul Tău, și anume corectorul pentru cearcăne de la Kallos. Și pentru că nu e frumos, am pus repede mâna pe laptop pentru a mă achita!

Produsele Kallos erau cunoscute de mine doar pin prisma celor pentru păr, întrucât sunt dependentă de balsamul lor pentru regenerare. sunt bune, sunt ieftine, și măștile sunt foarte ok, dar până acum n-am încercat produse de make-up. De data asta, însă, am zis să fac o probă. Pentru că de obicei am niște cearcăne imense, indiferent de cât dorm sau ce mănânc, și tot rămăsesem fără corector, am comandat corectorul pentru cearcăne de la Kallos.

kallos kallos1 kallos2 kallos3Batonul corector are 2g, este extrem de compact și este disponibil în 3 nuanțe. Eu am ales-o pe cea mai deschisă, 01 – bej natural, pentru că la acel moment nu aveam nici măcar o urmă de bronz. Acum, după cum se observă, e un pic prea deschis pentru pielea mai închisă la culoare. Dar nu e asta o problemă, și la toamnă voi avea nevoie de ”corecturi”. Ba mai mult atunci, pentru că voi începe să mă machiez mai mult.

Îmi place forma de stick, am avut și un corector în formă lichidă, dar cred că acesta mă avantajează mai mult. Este ușor de folosit, se întinde repede și acoperă defectele mici. Are o putere de acoperire mică spre medie, deci nu vă așteptați să facă față pe un ten cu probleme mari. Acolo deja vorbim de fond de ten cu putere mare, de chestii mai profi. Dar dacă vreți să acoperiți un coș sau niște cearcăne micuțe, e ok. Să nu mai zic de preț, care bate orice altă marcă.

Când apelăm la corectorul Kallos?

Când vrem să facem un make-up simplu și rapid. Când avem nevoie de un produs ușor, care să nu îngreuneze tenul. Când nu vrem să investim foarte mult pentru un produs ok. Când nu avem defecte prea mari ale pielii, care necesită tratament special. Pentru acnee sau treburi de genul, recomand dermatologul, nu make-up-ul! Nu rezolvăm nimic dacă vrem să camuflăm niște coșuri mari cu fond de ten/corector! Mai rău facem. Trebuie tratate, nu acoperite. Acest produs îl găsiți în magazinul online Pentru Corpul Tău, unde există o gamă variată de produse Kallos, și nu numai! Căutați produse pentru tenul vostru și nu vă lăsați influențate de păreri neavizate. Învățați să vă cunoașteți tenul!

6 Replies to “Corector pentru cearcăne de la Kallos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *