Neața bună! Hai că ziua de luni a trecut relativ repede. Pentru mine a fost cam obositoare, am plecat după 4 de la muncă și acasă am fost meșter în construcții plus alte câteva meserii. Dar m-am relaxat destul de fain la un biliard și la o pizza. Deci n-a fost chiar așa rău, până la urmă. Dacă mai trece și azi, am ajuns la jumătatea săptămânii. Azi vreau să vă povestesc despre o cremă anticelulită pe care am câștigat-o anul trecut și pe care am început s-o folosesc pe la sfârșitul anului trecut, pentru că aveam deja alta în uz. M-am obișnuit cu acest tip de creme, chiar dacă nu-s constantă sau nu le aplic de două ori pe zi.

IMG_20160206_204020Crema Cellufight conține guarana, piper negru și alge marine, deci are toate ingredientele pentru combaterea celulitei. Cel puțin în teorie. După cum vă mai povesteam, nimic nu e miraculos, nimic nu funcționează doar stând degeaba. E necesar să avem și o alimentație cât de cât ok, să facem puțină mișcare (măcar mers pe jos) și să folosim constant un astfel de ajutor.

Această cremă este de culoare albă, este foarte densă și se consumă destul de greu, pentru că nu e nevoie de o cantitate mare. În plus, se absoarbe repede în piele și are un miros înțepător, cred că de la piper. Este o cremă cu efect termic, adică să nu vă speriați după ce-ați aplicat-o dacă vi se înroșesc zonele cu probleme (așa cum am pățit eu). Vă veți încălzi instantaneu, deci veți simți cum își face efectul. Mare grijă să nu vă dați în ochii sau pe față. Eu mai scap pe mâini și mă mănâncă, este deranjantă.

IMG_20160206_203934Îmi place această cremă, promite reducerea cu 1 cm în 4 săptămâni de folosire constantă, deci merită încercată. Eu zic să vedeți dacă vi se potrivește, pentru mine e ok, costă cam 20-30 lei, depinde de magazin. Oricum, dacă vine vremea bună, putem ieși din casă, deci ea ar fi ca un ajutor suplimentar. Pentru că noi facem  sport, nu-i așa???

4 Replies to “Cremă anticelulită Cellufight – yay or nay?

  1. Eu am mai incercat vreo doua creme din astea cu efect termic si nu au avut absolut nici un efect… ori sunt eu defecta ori efectul asta termic se datoreaza unui soi de reactie alergica si la mine nu tine faza… 🙁

    1. cine stie…uite ca nu la toata lumea are ceva efect. Toata chestia e sa le combini cu sport si mancare sanatoasa. nu o sa slabesti exagerat, dar macar te tonifiezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *