Ziua bună, oameni faini! Acum ceva timp am primit pentru testare serul densificator Toppik pentru un păr mai bogat. Așa cum știți, părul meu e gras la rădăcini, destul de greu de prelucrat, scurt, lipsit de volum, nu cooperează deloc când vine vorba de aranjat. Ce mă bucură totuși e încă mai e! Întrucât am prostul obicei să-l vopsesc/decolorez constant, ceea ce clar nu îi face bine, totuși rezistă eroic. Dar nu îmi place că e pisicos și orice i-aș face, își pierde repede vitalitatea. Fixativ sau spumă nu folosesc, întrucât simt că îl înțepenește și mă umplu de mătreață. Și nici nu-s chiar wow, ținând cont că mai foloseam pentru bucle și nu rezistau decât 1-2 ore. Serul densificator are o descriere destul de promițătoare, așa că am fost curioasă de el!

”Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire, efectul este îndelungat.
Serul densificator funcţionează foarte bine şi folosit împreună cu nanofibrele Toppik. Fiind încărcat electrostatic cu o sarcina opusă, acest ser creşte atracţia dintre nanofibre şi firele de păr, rezultatul obţinut fiind unul mult îmbunătăţit.”

Am citit și despre nanofibrele Toppik și sunt doar cuvinte de laudă despre ele, dar mie nu mi se potrivesc, întrucât nu am părul atât de rar. Dar serul densificator a venit la fix! Pentru că ceea ce promite este exact ce am eu nevoie!

Părerea mea despre acest produs de la Toppik

Mi-a plăcut foarte mult modul de ambalare, în cutie cu sticker personalizat cu numele firmei. Produsul vine în recipient de plastic de 100 ml cu pompiță pentru dozare. Deci câteva pompițe și aia e tot, nu e nevoie de prea mult produs. La părul meu scurt, folosesc cam 2-3 pompițe. Și îl aplic atât pe rădăcini, cât și pe lungime. Produsul nu se clătește și se poate aplica pe păr umed sau uscat. Eu am folosit doar pe păr umed, după baie.

Am alternat cu un ulei pentru păr și pot spune că am observat anumite diferențe:

 • cu serul densificator, părul e mai aspru și mai fix;
 • cu uleiul, părul rămâne moale și pisicos;
 • cu serul, părul se aranjează mai repede și rezistă așa cum îl pun;
 • cu uleiul, părul nu stă deloc. Adică stă, dar în legea lui. Nu are nicio treabă cu ce vreau eu;
 • cu serul, am rezistat 4 (!!!) zile fără ca părul să se îngrașe;
 • cu uleiul, dacă stau 2 zile, am noroc.

Serul densificator Toppik promite să ofere volum, și chiar așa e! Îmi simt părul mai plin, mai fix, nu se mai zburlește în toate direcțiile. Și faptul că rezistă mult mai bine fără să se îngrașe… pentru mine e un mare plus! Pentru că nu îmi place să îl spăl la 2 zile. Să nu uit să vă specific că acest ser nu conține sulfați sau parabeni! Îl găsiți aici la un preț ok, ținând cont că este foarte spornic și ajunge o perioadă mai mare. Plus că face ce promite!

Serul densificator Toppik e o descoperire importantă pentru mine. Am încercat și varianta ulei+ser, ca să și hidratez și să mențin și fixarea, și a fist cât de cât ok, dar prefer să rămân la ser. Important de știut e și că nu încarcă părul. Și îl descurcă destul de bine. Nu ca un balsam, dar oricum!Detalii mai multe despre produsele Toppik găsiți și pe pagina de Facebook. Voi ați încercat până acum produse pentru volum și fixare? Ce anume? Ce vă ajută pe voi să mențineți părul ”pe poziții”?

23 Replies to “Cum să ai un păr mai bogat cu Toppik

 1. Am avut si eu ocazia de a-l incerca la un moment dat, insa am considerat ca nu mi-ar fi neaparat necesar.
  Dar acum ca a inceput sa-mi cada parul din nou, parca m-ar tenta. 😁

 2. N-am folosit pana acum un astfel de produs! Am sa testez si eu produsul, sa vad cum se comporta firul de par! Al meu e tare aspru, pretentios, si, de aceea, nici nu prea fac experiente de genul. 😀

 3. M-ai facut curoasa si m-ai incitat totodata cu acest ser densificator Toppik. Cu siguranta este ceea ce mi doresc de la un produs. Pretul, nu e unul foarte mic pentru 100 ml, dar daca merita, nu ar mai fi o problema.

 4. Parul meu are foarte mult volum de obicei asa ca evit sa folosesc astfel de produse dar o sa-i recomand serul prietenei mele care e mereu in cautare de produse pentru par care sa-i dea mai mult volum.

 5. Asta chiar ca e un produs de incercat daca da si volum si prelungeste si perioada de pauza dintre doua spalari, mentinand parul cu un aspect mai curat. E prima data cand aud de serul acesta Toppik, dar pare a face treaba buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *