Neața bună, oameni dragi! Azi sar de la subiectele obișnuite de beauty la unul la fel de util, cel care implică curățenia. Știu că stau de vorbă cu gospodine desăvârșite, așa că produsul pe care vreau azi sa vi-l arăt este util pentru oricare din voi! De obicei am produsele mele preferate și sunt sceptică atunci când vine vorba de a încerca ceva nou, dar de data asta nu mi-a părut rău. Da, și în baia mea se găsesc clasicele Cif, Domestos, Rivex, Ajax, etc. Dar la propunerea celor de la Triodeluxe, am acceptat să testez și Domi Amoniacal.

img_20160910_085119 Din descrierea producătorului aflăm următoarele: ”Pentru covoare, mochetă, tapițerii, lână, haine colorate – dozaj: 200 ml. în 5 L apă rece. În mașini de spălat utilizați fără prespălare. Pentru ferestre, oglinzi, bucătării, podele, gresie, mozaic – dozaj: 50 ml./1L apă. Alte utilizări: bijuterii, aur, argint, vase din cupru și bronz, canapele, etc. Precauții: Iritant pentru ochi, piele, respirație. A nu se lasă la îndemâna copiilor. A nu se înghiți. În cazul contactului cu ochii, se limpezește cu apă din abundență și se consultă un specialist. NU se amestecă cu produse care conțin clor sau acid. Conține <5% tensioactivi ionici, parfum, linalool, cumarină. Produs parfumat.”

img_20160910_085647 20160913_191731domi-amoniacal Ce spun eu: Produsul vine într-o sticlă de 750 ml, înaltă, subțire, ceea ce-l face ușor de depozitat. Se dozează ușor, din sticlă nu scapă o cantitate mare. Are un miros puternic de amoniac (de unde credeți că vine numele?), iar eu l-am folosit atât cu mânuși, cât și fără. Nu am avut probleme cu pielea, n-a uscat-o, n-a iritat-o. Inițial, pentru curățenia generală, l-am folosit diluat în apă. Am pus într-un lighean o anume cantitate de apă caldă, apoi am turnat destul de puțin Domi Amoniacal. Cu o lavetă am spălat cam tot ce era în bucătărie – de la aragaz la chiuvetă, apoi am trecut la baie – faianță, gresie, cadă, toaletă, la final rămânând pardoselile.

Într-adevăr, mirosul te înnebunește. Diluat nu e atât de rău, dar eu l-am folosit și nediluat pentru bijuteriile din argint. Aveam un lănțișor care se înnegrise și după care am suferit destul de tare. Eu am acest efect asupra bijuteriilor din argint, iar pasta de dinți nu e o soluție. Așa că am pus lănțișorul pe o lavetă și am turnat puțin produs pe el. Nu am pozat mizeria care a ieșit din el, era yuck! 😀 Dar acum arată mult, mult mai bine! Același lucru l-am repetat cu o brățară, iar rezultatul a fost la fel de mulțumitor!

11înainte de curățare

22după curățaredomi-amoniacal-2înaintedomi-amoniacal-3după

Nu știu cât se vede diferența din poze, însă eu sunt mulțumită pe viu! Chiar dacă mirosul m-a ucis, eu zic că merită! Mi-am recuperat bijuteria! Tare încântată-s! Și în ceea ce privește curățenia, n-am avut probleme. Domi Amoniacal a curățat bine, repede, fără probleme. Iar mirosul nu persistă pe suprafețe, deci stați fără grijă, casa nu va fi înmiresmată cu amoniac.

Vouă ce impresie v-a făcut, la prima vedere? Ați folosi Domi Amoniacal, măcar de curiozitate?

22 Replies to “Domi Amoniacal – un nou produs de curățenie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *