A venit și toamna, cel puțin în calendar, pentru că afară încă este caniculă și o atmosferă insuportabilă. 2 septembrie ne întâmpină cu ceva ceață și cu mult, mult soare și nu dă niciun semn de răcorire. Dar munca e muncă și până la weekend mai e o grămadă, așa că ne punem pe treabă. Azi vreau să vă arăt produsele folosite cel mai intens în ultimele săptămâni, care mi-au câștigat încrederea.

IMG_20150901_204136Duo-ul STOP!Căderea părului cu trifoi roșu și pantenol de la Cosmetic Plant, format din șampon și loțiune tonică, a fost aliatul meu de nădejde în luna august. Nu am mult timp de când folosesc aceste produse, dar se văd îmbunătățiri. Părul nu îmi mai cade în cantități industriale, s-a mai domolit, dar continui ”tratamentul”. O să scriu despre ele în viitorul apropiat.

IMG_20150901_204154Loțiunea de corp revigorantă de la Elmiplant cu gutuie și lămâie verde are un miros deosebit și hidratează foarte bine, dar îmi e mie lene să o folosesc zilnic. Uleiul de masaj Aromatherapy de la Farmasi cu grapefruit este foarte relaxant, dar în zilele călduroase nu îl pot folosi. Pasta de dinți GennaDent Homeopatic de la Vivanatura este foarte bună, conține argilă, nu are fluor, și chiar n-am mai avut probleme cu sângerările gingivale. Nici nu mă gândeam să fie așa bună!

IMG_20150901_204116Crema de picioare FootWorks îmi priește, nu mai am călcâiele crăpate și le mențin așa! Spray-ul de încălțăminte de la Adidas este răcoritor, îmi împrospătează adidașii instantaneu. Deodorantul Rexona men mi-a fost aliat de nădejde și luna asta, a făcut față cu brio caniculei. Mai transpir, nu zic nu, dar nu mai e mirosul acela insuportabil.

IMG_20150901_204539Am descoperit tortul de înghețată cu arome de vară de la Carrefour. Mie oricum îmi place înghețata lor marcă proprie, dar asta e deosebită. Costă cam 10 lei cutia și aroma de soc mi se pare cea mai interesantă.

IMG_20150901_204638Chipsurile tortilla de la Lidl sunt foarte bune, acum am varianta mexicană, dar și cea asiatică, Sweet & Sour, a fost genială. Berea Bergenbier Fresh a fost preferata mea în această vară, toate sortimentele îmi plac la nebunie!

Criminal-MindsLa începutul lunii am început să ne uităm la serialul Criminal Minds și am ajuns deja la mijlocul sezonului 3. Suntem fascinați, este vorba despre Unitatea de Analiză Comportamentală a FBI-ului din Quantico, Virginia, care încearcă să rezolve diverse cazuri ce implică criminali în serie. Luna asta începe sezonul 12, deci până ajung la zi, mai am de văzut muuulte episoade. Unde mai pui că un sezon are 23-24 episoade!

Cam atât pentru luna august, ne luăm la revedere de la vară și sperăm să se mai destindă atmosfera, să devină mai suportabilă. Eu mă apuc de treabă și vă urez o zi faină!

2 Replies to “Favoritele lunii august

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *