Dacă e început de lună, clar trebuie să fie și favorite! În iunie am fost prea prinsă cu toate, așa că de multe ori am făcut lucrurile de mântuială și nu am încercat chiar tot ce mi-am cumpărat sau am primit. De aceea, o să vedeți, sunt și puține produse, dar luna asta promit să fiu mai atentă cu toate! Oricum, vestea bună e că m-am mobilizat și am preferate din toate sferele, de la cosmetice la seriale și muzică. Să începem, zic!

IMG_20160629_143957

Luna iunie a fost cea în care s-a terminat apa de toaletă Naturelle de la Yves Rocher (mare dramă!!), dar și luna în care am descoperit Naturelle Osmanthus, ”fratele mai mic”, o apă de toaletă la fel de fresh și deosebită! Este puțin mai dulce decât varianta simplă, dar mie îmi place la fel de mult.

Despre șamponul Dove v-am mai povestit, mi s-a părut foarte bun, chiar nu mă așteptam să-mi placă, dat fiind faptul că gamele vechi nu au fost prea ok. Acum o să-l folosesc pe cel de pe iHerb, să vedem ce știe și acela să facă.

Gelul de duș de la Yves Rocher cu migdale și flori de portocal iese puțin din sfera mirosurilor mele preferate la acest capitol, a fost o surpriză atât pentru mine, cât și pentru Mr. Are o aromă ușor amăruie, dar persistă foarte mult și pe piele și te învăluie complet.

Loțiunea tonică pentru ten sensibil de la Auchan mi se pare foarte ok, nu am avut probleme cu ea, are un miros subtil, dar e bună la capitolul ei.

IMG_20160618_084522 Peria facială de la Scarlett cred că e cea mai bună investiție din ultimul an. N-a costat mult, 25 lei, de la Selgros, dar e de vis! O folosesc pentru curățare, pentru crema de ochi (unde am sesizat că atenuează cearcănele), pentru masaj… m-am îndrăgostit!!!

La capitolul muzică, am trei melodii care le dau pe Repeat încontinuu:

Iar cărțile preferate au fost cele două volume din Dansul Dragonilor (Urzeala Tronurilor), din care mai am ceva de citit, se vor întinde și puțin în iulie.

Cam acestea sunt favoritele lunii iunie, vă promit că în iulie voi fi mai conștiincioasă! Deja am produse pentru plajă, după plajă, dar și geluri noi de duș și produse de make-up care așteaptă să fie testate intens. Poate  își vor merita locul pe podium! Zi faină să aveți și mult spor în toate!

4 Replies to “Favoritele lunii iunie

  1. Yeei ce ma bucur ca ti place peria , ti-am zis ca se merita , mie mi plac doar ultimele doua melodii , prima mi se prea banala , ritmul e frumos dar versurile…lasa de dorit adica pe bune I wish i was born Na Na in California , doar un roman putea sa scrie asa ceva 😂😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *