Iată că am ajuns și la finalul proiectului demarat acum ceva timp, pe care chiar am sperat că o să-l duc la bun sfârșit. Azi sunt singură acasă, întrucât soțul e la muncă, schimbul 2, așa că am timp să scriu, deși, recunosc, mi-ar fi plăcut să ne cuibărim în patul cald și să pierdem toată după-amiaza. Azi am avut și niscaiva peripeții, dar vă povestesc eu…
Să revenim la subiectul postării mele. Mi-am propus să termin 6 produse din colecția mea până la Crăciun. Am făcut un update acum două săptămâni, iar acum a venit vremea să vă zic dacă am trecut cu bine peste încercare sau nu. Atunci aveam doar două produse terminate, acum mai am încă două de consumat!

Laptele demachiant și crema de zi de la Apidermin s-au terminat, în sfârșit, mă gândeam că nu le mai duc la final, dar au rămas corectorul The One și spuma Advanced Tehniques. Totuși, le utilizez frecvent, așa că le prezic sfârșitul cât de curând, poate chiar în ianuarie.
Ținând cont că am avut 6 produse și am consumat 4, rata de succes este de peste 50%, mai exact, de 66,66% 😀 Deci perseverez, pentru că am șanse de izbândă!
Chiar dacă n-am consumat toate produsele, eu sunt mulțumită pentru cele epuizate, pentru că altfel le dădeam la o parte și rămâneau nefolosite, dar măcar așa am o satisfacție! Știu că nu am dat banii (în anumite situații) degeaba! O să mai fac astfel de proiecte, pentru că doar așa o să mă mai temperez cu cumpăratul și o să mă axez pe folosit!

11 Replies to “Finish 6 by Christmas – final update!

 1. Eu nu ma bag la astfel de proiecte din instinct de conservare. :))) Ma tem ca ma voi ambitiona si stresa prea tare!
  4 din 6 e un scor bun, te felicit pentru vointa si determinare!

  Sper ca azi ai reusit sa implinesti dorinta referitoare la cuibarit! 🙂
  Pup! Sa te bucuri in continuare de sarbatoari frumoase!

  Ilda
  Lavender Thoughts

  1. nu prea s-a aplicat cuibairitul 🙁 vineri, sotul a fost schimbul2, ieri am fost plecati…poate azi (?) sa vedem! abia astept sa inceapa anul, pentru ca mai vreau proiecte de genul! daca as putea sa fac pe geluri de dus, sa mai scada din ele…ar fi si mai bine 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *