Ziua bună, oameni frumoși! Da, stăm în continuare în casă, starea de urgență chiar s-a prelungit, dar sincer, aștept o minune. Aștept să se ridice ușor-ușor restricțiile și să putem ieși afară. Ținând cont că situația nu e atât de gravă la noi (și sper să nici nu fie mai rău), poate în curând ne vom bucura de libertate. Până atunci, voiam să vă aduc la cunoștință de noii mei prieteni, și anume cei de la Flawless.ro. Site-ul este creat atât pentru fete, cât și pentru băieți, iar publicul preponderent majoritar e cel cu vârsta cuprinsă între 25-34 de ani. Deloc surprinzător, nu-i așa? Și asta pentru că îmi place să cred că noi suntem generația cea mai preocupată de lifestyle. Bineînțeles, urmată îndeaproape de cei de 35-44 de ani.

Flawless.ro este un loc unde găsim articole interesante, ce ne vor ajuta foarte mult mai ales în această perioadă. Aici scriu persoane pasionate, cu experiență de peste 10 ani în jurnalism, deci nu vă așteptați la chestii gen ”senzațional, nu o să-ți vină să crezi”, ci la lucruri serioase, care chiar te ajută! Apreciez foarte mult acest lucru, mai ales că am dat peste articole gen ”Cum să-ți păstrezi sănătatea psihică în timpul carantinei”. Trust me, aveam nevoie! Persoanele active, care nu-și găsesc locul în casă, mă vor înțelege perfect!

Colaborări fructuoase între oameni dedicați!

Apreciez, de asemenea, susținerea lor față de oamenii talentați, dar și diversele parteneriate pe care le desfășoară. Aici pot menționa colaborarea cu Dermacare.ro, un magazin super fain cu produse dermato-cosmetice, din care am avut și eu ocazia să încerc câteva. Mă bucur că au o colaborare activă cu profesioniști! Asta denotă multe din partea lor.

Ce-i drept, dacă vorbim de cosmetice, de data asta intervin să vă sugerez și eu, la rândul meu, să încercați să folosiți doar produse de calitate. Cât mai profi, cu atât mai bine. Eu ador crema de mâini Apaisac de la Biorga. Am dus primul tub pe care l-am avut la muncă, iar pe al doilea deja mi l-au furat. Și nu fetele, atenție! Ci un coleg care are ceva probleme cu o iritația ciudată, dar pe care această cremă îl calmează. Ceea ce mă bucură enorm, asta denotă eficiența ei! Nu mai zic de balsamul de buze Hyfac, pe care eu îl apreciez enorm. E chiar de mare ajutor în perioada asta schimbătoare.

Deși e greu, vreau să cred că nu mai avem mult până trecem și de acest hop! Până atunci, însă, aveți grijă de voi, documentați-vă, citiți, învățați lucruri de care nu aveați timp altă dată. Și da, dați o fugă și pe Flawless.ro, pentru că sunt articole interesante, și nu se știe ce lucruri mai descoperiți!  Voi ce mai meșteriți în perioada asta prelungită de izolare?

12 Replies to “Flawless.ro – prietenii noștri chiar și pe timp de criză

  1. Da, și eu am mai citit articole de pe Flawless, foarte bune!
    Nu știu, dar nu am timp să mă plictisesc, am multe de făcut în casă. Singurele care îmi lipsesc sunt plimbările în aer liber și călătoriile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *