Îmi propusesem să scriu acest articol ieri, dar cum mai mereu intervine ceva… Aseară am fost extrem de obosită, am fost la jobul part-time (distribuție de pliante) și după ce am mers cam 5 ore, am ajuns acasă nemaisimțind nicio părticică din corp. Nu știu de unde am mai găsit energia de a mă mai vopsi și de a face o baie sănătoasă, însă de fiecare dată când cutreier un cartier întreg pentru a împărți ziarele, mă gândesc doar că merită, mașinuța va ave o grămadă de benzină 😀 N-am mai făcut de mult un articol de tip haul, așa că m-am gândit că ar merge ceva ușurel de început de săptămână. Nu știu voi, dar eu mă urnesc mai greu, lunea nici iarba nu crește, și când mă gândesc că joi dau disertația și trebuie să fac prezentarea…mă apucă groaza! Dar, să revenim la oile noastre, săptămâna asta am scăpat de pliante, mă gândesc serios să merg la plajă. Între timp, ne pregătim și să ne mutăm (schhh, mai multe la momentul oportun!)

IMG_20150624_152133Pentru că e vară și nu prea mai suport parfumurile de niciun fel, apelez la spray-uri de corp, care au o aromă fresh și mă răcoresc instant. De la Avon am dat comandă de un gel intim și un spray cu o aromă nouă, de flori de portocal. Miroase fain și e numai bun pentru temperaturi ridicate. Se menține câteva ore pe piele, dar nu lasă dâră în urma ta!

IMG_20150627_111145 IMG_20150704_142855Pe Emag am găsit la ofertă volumele din saga Un cântec de gheață și foc, așa că n-am stat prea mult pe gânduri. Inițial am comandat doar primele două volume, Urzeala Tronurilor, dar vineri am revenit cu o comandă și pentru următoarele două, Încleștarea regilor. Am în plan să le iau pe toate!

IMG_20150630_094546 IMG_20150630_094614După o așteptare de vreo două luni am primit și premiul pentru campania Lenjerii de pat de la BlogAwards. Dumnezeule, m-am învățat minte! Nu mai îmi trebuie genul ăsta de concursuri niciodată! Nu mi se pare normal ca un site care se dă serios să te amâne atât de mult. De fiecare dată când dădeam mail și întrebam ce se mai aude cu lenjeria, primeam doar răspunsuri de genul ”voi vorbi cu sponsorul, vei primi premiul săptămâna aceasta” și săptămâna în curs devenea viitoarea, și următoarea, și nici nu mai știu cât am așteptat, dar e ultima oară când mă bag în chestii de genul, pe platforme de genul Rămân la ideea că Blogal Initiative sunt cei mai serioși, când a fost vorba de campanii cu premii garantate, n-am avut niciodată belele, ba din contră, la campania Danone am primit două iaurturi sparte și mi-au mai trimis un pachet. Profesionalism! Respect!

IMG_20150701_153659De la Apiland am primit polenul crud poliflor pe care deja am început să-l folosesc. Promite mai puțină oboseală, fapt care m-a încântat peste măsură, căldura mă cam moleșește pe mine! L-am corupt și pe soț, abia așteptăm să vedem rezultatele.

IMG_20150701_153755De la Rangali am primit o cremă de față cu FPS 20, numai bună de vară, de la Jason, un brand de care am tot auzit, dar pe care nu l-am încercat până acum. În pachet am găsit și o băutură organică pentru a-mi asigura necesarul de substanțe din multe, multe porții de legume.

IMG_20150701_190647 IMG_20150701_190722La Lidl au venit Minionii! De fapt, peste tot au venit Minionii, doar că produsele astea cu licență sunt ale naibii de scumpe și nu pot să-mi iau tot. O pijama tot am luat, și asta de la copii, pentru că modele de femei nu aveau. Se pare că ori nu-s eu așa mare, ori copiii din ziua de azi au mărimi neobișnuite. Cele pentru fete între 10-12 ani mi s-au potrivit la fix! La Carrefour am mai văzut ceva jucării, dar la ce prețuri au…stau în banca mea! Aștept filmul la cinema și mi-ajunge! Și-un tricou aș mai fi vrut!

IMG_20150704_145500 IMG_20150705_214809Din New Yorker mi-am luat o cămașă Amisu foarte drăguță, de un corai frumos, dintr-un material foarte fin, un pic transparent, zic eu că e bună pe căldurile pe care le tot așteptăm. Mai am una maro cumpărată anul trecut, mi-a plăcut la nebunie, și am zis că e cazul să mai fac astfel de achiziții. M-am foit vineri seara lângă o pereche de pantaloni FB Sister, dar i-am lăsat acolo. Gândul meu a rămas, însă, tot acolo, și sâmbătă am dat o fugă să-i cumpăr, cu inima cât un purice, de frică să nu se fi vândut. Am avut noroc! Reduși la 45 lei, sunt niște pantaloni elastici, destul de subțiri, mulați, maro închis, super lejeri! Soțul era să mă bată că n-am vrut să-i iau 😀

IMG_20150705_214817Am schimbat Palette Intensive Color Creme cu Palette Perfect Care Color, pentru că prima cutie de negru albăstrui m-a mulțumit pe deplin și am vrut să văd ce nuanță îmi va ieși și de data asta.

Trei săptămâni până la concediu și o grămadă de treabă! Totuși, se anunță caniculă, așa că pregătiți-vă de plajă! Eu așa voi face, cu siguranță! Despre ce ați vrea să scriu din produsele prezentate? Ce vă atrage cel mai mult?

2 Replies to “Haul – colețele, pachețele, shopping lately

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *