Ziua bună, oameni frumoși! Avem Iepulaș săptămâna asta! Avem, avem! Nu doar cei mici, că și noi, cei mari, am fost cuminți. Dar da, postarea de azi, după cum v-ați putut da seama, e despre jocuri educative. Deci copiii sunt ”la putere”, să zic așa. Deși se știe că Iepurașul te înnoiește și aduce mai ales hăinuțe și încălțăminte, eu sunt de părere că un cadou nu e complet dacă nu are și o jucărie. Pentru că cei mici reacționează cel mai bine prin joc și joacă, orice ar spune părinții. Pe măsură ce trec anii, jucăriile lor evoluează. De la cuburile colorate până la kendama sau alte minuni, toate reprezintă lumea lor. D-Toys ne vine în ajutor și ne pune la dispoziție o gamă impresionantă de jocuri educative, din care să și învățăm ceva. Și vă spun că și noi, adulții, am avea câte ceva de învățat!

Eu am primit două jocuri cum nu se poate mai diferite, dar ambele la fel de interesante. Sper ca și nepoții mei să le considere faine și să le folosească pentru a-și mai ocupa timpul și pentru a mai învăța lucruri noi. Cactus – The Game este un joc de îndemânare, de răbdare, iar Copacul fermecat este un joc de societate tip quiz, cu și despre mediul în care trăim.

Cactus – The Game

Jocul Cactus este un joc de îndemânare, în care trebuie să potrivești toate piesele și să construiești un cactus cât mai mare fără a-l dărâma. Sunt 24 de piese, atât cu 3 găuri, cu 2, cu una sau fără niciuna. Regulile sunt simple, se împart piese participanților și ai voie să atingi cactusul doar ca să pui o piesă. Se poate juca atât singur, cât și până la 3 participanți. dar e mai funny să fie mai mulți! Singur poți exersa, să îți dezvolți abilitățile, dar cu cât mai mulți, cu atât mai distractiv e.

Copacul fermecat

Jocul Copacul fermecat de la D-Toys este un manifest pentru mediu, un mod mai plăcut de a te responsabiliza. Conține 55 cărți de joc cu întrebări, 32 cărți de joc cu animale, 16 planșe cu copacul fermecat, 120 jetoane, 1 zar, regulament de joc. Se recomandă copiilor mai mari de 8 ani, pentru 2-4 jucători.

După cum bine știți, eu la bază sunt inginer de mediu. Deci partea asta chiar ma interesează în mod direct și consider că am mai am de aflat destule informații. Regulamentul de joc este complet, astfel că veți înțelege cele două variante în care puteți juca. Mie mi se pare un joc mai echilibrat, care îți pune mintea la contribuție și te solicită. Trebuie să deschizi toate sertărașele din mintea ta și să lasă toate informațiile să iasă. Dar și să le captezi pe cele noi, pentru că sigur vei avea de învățat!

Jocurile dela D-Toys sunt extrem de variate și acoperă o gamă largă de vârstă. La ei găsiți jocuri creative, din lemn, de societate sau educative și științifice. Pe pagina de Facebook puteți fi la curent cu ultimele noutăți și vă spun sigur că acum au și ceva promoții, deci dacă nu aveți gata cadoul de Iepuraș… acum e momentul să îl completați! Voi ați cumpărat jocuri D-Toys pentru cei mici? Ce tip de jocuri preferați?

31 Replies to “Ce ne aduce iepurașul? Jocuri educative de la D-Toys!

  1. Si noi avem jocuri de la D-Toys. Cel mai indragit dintre ele in momentul asta este jocul: Comorile ascunse si i-am cerut iepurasului de Pasti un nou joc numit Capcana, sa vedem daca ni-l aduce.

  2. Fac tot posibilul ca jocurile educative, de logică, de societate să le integrăm în programul piticului. De câte ori vine la noi, avem grijă să îl atragem în jocuri de acest gen.
    Mulțumesc pentru recomandări, îi voi face o surpriză.

  3. Nu stiu niciunul din jocurile astea, recunosc. In schimb, ce-am vazut la ei pe site si ma atrage maxim sunt puzzle-urile. Mi s-a deschis grav apetitul pentru asa ceva, desi nu ma asteptam sa ma prinda febra recontruirii imaginilor din piese mici.

  4. Buna ziua!
    Am cumparat jocul “Copacul fermecat”, dar nu am primit regulamentul in cutie. Imi puteti trimite, va rog, poze cu regulamentul jocului?
    Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *