Așa putea spune, mai ales dacă o ridici de la zero acum. Pentru că trebuie să fii conștient că alta nu ți-ai mai permite. Să fim serioși, trăim într-o țară în care, dacă ai reușit să iei o casă sau un apartament, probabil va fi prima și ultima. Foarte greu vei reuși să-l schimbi, și asta doar dacă, printr-o minune, nu ești și tu îngropat în 30 de ani de rate, așa ca mine. Tocmai de aceea îți recomand ca orice investiție pe care o faci în casa ta, să o faci cu cap. Așa că vreau să vorbim puțin despre 1design.ro.

Despre cine e vorba, de fapt? Cine sunt ei și ce fac? Ți-am sugerat să investești cu mare grijă în ceea ce vrei să faci în casa ta sau în construcția ei. Nu te hazarda și nu arunca cu banii aiurea. Ai nevoie de un plan bine pus la punct, de analize serioase și de o viziune modernă și inovativă. Nu face o casă de mântuială, ci folosește cele mai bune materiale. Fă-o rezistentă, spațioasă, dar să fie practică, să nu aibă colțuri sau spații nefolosite.

Cei de la 1design oferă servicii care te-ar putea scăpa de toate grijile posibile – consultanță privind achiziția de terenuri, proiectare, studii de fezabilitate, proiecte de construcție/consolidare, amenajări interioare și exterioare, design de mobilier, expertize tehnice, documentații și management de proiect. Ceea ce mi se pare de vis din toată lista este amenajarea interioară. Cred că un designer interior știe să așeze lucruri care nu trebuie să lipsească din casa ta, chiar dacă e vorba de un spațiu mic. Și într-o garsonieră poți amenaja un spațiu de vis și să dai impresia de mai mult loc.

Contează enorm ca un arhitect de design interior să-ți spună ce și cum poți modifica în interiorul locuinței. Apoi, un designer este util pentru a îmbina culorile, texturile, pentru a da o tușă de frumos. Dacă vrei să construiești sau să amenajezi serios, trebuie să pui ceva bănuți deoparte. Așa poți fi sigur că faci lucrurile ca la carte.

Chiar dacă ai impresia că sunt costuri ridicate, pentru casa ta chiar merită să faci o investiție mai mare o dată, decât să te chinui în fiecare an.

3 Replies to “Investește cu cap în casa ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *