Deși TV-ul nu prea mai face parte din viața mea, deoarece îl evit cât pot, mai sunt totuși câteva chestii pe care le urmăresc cu drag. Cel mai des ajung pe History, singurul canal pe care mai găsesc emisiuni să mă încânte. Probabil majoritatea sunt fake-uri, dar decât să mă uit la televiziunile românești, care mă dezgustă total, prefer să îi urmăresc pe americani. Să știți totuși că în topul preferințelor mele se numără și o emisiune românească, pe care o știu de ani buni și care cred că merită. Este vorba de Starea Nației cu Dragoș Pătraru, în trecut la TVR, actualmente la Prima TV. E de luni până joi la ora 22, iar duminica de la aceeași oră avem Starea nației Special.

Emisiunea este sinceră, poate uneori prea sinceră, deranjând pe unii dintre noi. Părerea mea e că Dragoș face treabă bună și e un jurnalist cum rar mai sunt pe la noi prin țară. Aveți aici și canalul de YouTube, sunt multe chestii pe care le puteți vedea dacă vă abonați.

History – canalul cel mai complet

Până și Discovery mi se pare că s-a prostit în ultimii ani, astfel că am trecut ușor, dar sigur, la altceva.

Una din emisiunile mele preferate rămâne Pawn Stars. Mă uit de foarte mulți ani la ea și chiar cred că poți vedea chestii de care nici nu ai auzit. Ai fi surprins să vezi câte poți învăța de la o asemenea emisiune. Adevărul e că îți îmbunătățește cultura generală. E imposibil să nu reții o mulțime de chestii. Și să vezi cât valorează chestii mai mult sau mai puțin banale.

Storage Wars era super fain pe vremuri. Când erau doar câțiva competitori, când nu exista varianta Texas sau altele. California îmi place cel mai mult. Nu știu dacă e pe bune, dar mie mi-a plăcut emisiunea asta. Și aș fi curioasă să aflu dacă oamenii chiar depozitează asemenea comori în depozite.

Una din ultimele apariții și descoperiri din partea mea este Inexplicabil. Pare o emisiune super faină, cu chestii ciudate, ce nu au explicații științifice. Sau au. Dar sunt mai complicate. Este marțea la 21, dar eu mai repede o văd duminica în reluare, la 22. Love it!

Pentru un om care nu se uită la TV, eu zic că văd destul de multe chestii. Doar că nu mai am răbdare la filme, la seriale, la știri, cam la nimic :)) Greu mă prinde o emisiune, doar să fie extrem de interesantă – ceva despre religie, evoluție, nu știu, gen. Nu o să mă vezi la Acces Direct sau mai știu eu ce idioțenii. De-aia nici de Vulpița Idiot nu am aflat decât foarte târziu, și involuntar. Cred că promovăm exact ce nu trebuie. Tocmai de aia am ajuns în starea asta ca nație. So… voi la ce vă mai uitați la TV?

29 Replies to “La ce mă mai uit la TV – emisiuni preferate

 1. Ma uit foarte rar la TV, de cateva luni nici nu mai am in camera mea, am zis ca tine locul ocupat degeaba asa ca l-am scos, iar pana atunci oricum il deschideam mai mult ca sa existe un sunet de fundal:)) Iar daca e sa le folosesc pe cele din alte camere, fie sunt suportul perfect pentru Netflix, fie ma uit pe canale de tipul Discovery sau History. Storage Wars imi place tare, ma uitam si cand eram mai mica si mi se pare fain:))

 2. Eu prefer să mă uit la sport și la ” Vânătorii de antichități ” de pe History. Iar când vreau un film lejer ,Diva este canalul preferat

  1. Sunt si preferintele mele aceste emisiuni mai ales ani amanetului si storage wars ne uitam in familie ca sunt emisiuni la care ai ce vedea ,multe programe le da reluare si ma plictiseste cand vad ca se respecta ce am mai vazut.

 3. BUUNA.. IDEIE CHIAR MINUNATĂ ASTA AM SA FAC SI EU CA ..M-AM C-AM SATURAT DE TOT CE E PE LA TV SI NU STIU CE SA MAI CRED.. CHIAR CAUTAM CEVA POTRIVIT

 4. Eu pot renunta lejer la sectiunea tv din pachetul de servicii de telecomunicatie. Internetul este baza pentru orice. Cred ca nu ma uit nici 20-30 de ore pe an in total la tv. Da, ma mai apuca dorul de ascultat canale gen History, ca sa aud engleza nativa, dar cam atat.

 5. Nu este o perioada in care sa ma uit la TV cu drag. Atatea stiri false si ridicole si manipulare, de te inebuneste la cap! As dori cel mai mult sa vad sezonul promis de Netflix la serialul Lucifer! Desi ce au scos ei nu mai este la fel de bun ca si primele 3 sezoane.

 6. Starea natiei! Da! Si eu urmaresc aceasta emisiune care mi se pare absolut minunata prin prisma prezentatorului care are un umor aparte. In rest, citesc…citesc mult despre Holocaust si despre exterminarea evreilor, ceea ce va recomand.

 7. Pe History ma uit si eu foarte des. La Asii amanetului mai rar, mai des la razboiul depozitelor. Musai sa vad si eu Inexplicabilul!

 8. La mine de cele mai multe ori merge degeaba televizorul. Acum sta mai mult deschis pe muzica sau de cele mai multe ori pe desene animate ca mai trage bebele cu ochiul chiar dacă e încă mic și nu înțelege. Îl captivează culorile și vocile

 9. Soțul meu se mai uită la TV, cel mai des pe programele de sport.Când el nu este acasă, TV-ul este de decor, sunt zile întregi când nu îl deschid.
  Consider că nu am ce să văd, iar internetul îmi oferă informațiile de care am nevoie, când am nevoie.

 10. Am renunțat de ceva vreme să mă mai uit la tv! Nu gasesc nimic calitativ in putinul timp rămas liber ! Mi-ai dat cateva sugestii pentru viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *