Ziua faină tuturor! Deja suntem în a 3a zi de februarie și chiar mă gândesc că timpul ăsta ne fugărește constant. Nu știu voi, dar eu parcă nu mai am timp de nimic! Tocmai de asta apelez la comenzile online cât de des pot. Fun fact – în ultimele două săptămâni m-am chinuit în toate cele 4 zile libere pe care le-am avut să merg la mall. Nu mi-a ieșit. De fiecare dată găseam scuze. Asta chiar dacă am prieteni în vizită săptămâna asta și trebuia să le iau ceva. E mai simplu să stai pe net și să dai câteva click-uri. Cam așa se întâmplă și cu Ziua Îndrăgostiților. Nu suntem noi cei mai mari fani, dar hei, când vine vorba de cadouri, sunt prima. Și cel mai mult îmi place când găsesc acel ceva, acel cadou care știu că îl va încânta peste măsură.

Întotdeauna mi-a fost greu să mă hotărăsc, mai ales când vine vorba să iau cadouri unei persoane apropiate. Iar la cadouri de Ziua Îndrăgostiților mă pricep și mai puțin! Norocul meu e că cei de la Notino au o secțiune dedicată muritorilor de rând ca mine, ceea ce mă ajută enorm! E mult mai simplu să faci un cadou potrivit atunci când îi gravezi câteva cuvinte sau o dată importantă pentru voi. Acel ceva va fi prețuit la infinit, indiferent cât ar fi de mic. Nu uita să și ambalezi cadoul cât mai frumos. Tot cei de la Notino se ocupă, dacă nu ai tu îndemânare!

Cadouri de Valentine’s Day pentru el

La bărbați e mult mai simplu să alegi un parfum decât la femei. Cel puțin, în cazul lui Mr., nu prea face mofturi. Și am observat că în ultima perioadă i-a plăcut tot ce i-am luat. Optează pentru un parfum fain, de calitate, sau chiar un set care să aibă și gel de duș sau loțiune de după bărbierit. Întotdeauna vor fi apreciate produsele de genul. Și ei, ca și noi, nu au niciodată suficiente parfumuri. Sau dacă au, mereu își vor mai dori.

Cadouri de Valentine’s Day pentru ea

Dacă nu te pricepi la parfumuri și chiar nu îi știi gusturile, nu te complica! La femei e mult mai ușor să o dai în bară din punctul acesta de vedere. Femeile sunt ceva mai pretențioase, așa că unde nu știi, nu te băga. Nu te apuca să dai sute de lei pe un parfum de fițe, că s-ar putea să nu fie pe gustul ei (mi s-a întâmplat asta). În schimb, poți să te orientezi spre produse de make-up sau de skincare. Niște palete de machiaj, una neutră, una colorată, ceva creme sau serumuri (aici poți să te bagi la ceva mai de calitate), un mascara, un creion, un set de îngrijire. E mai ușor pe partea asta. Și sigur o vei surprinde. Ia-i un ruj roșu, gravează-l, și o să vezi că îl va lua cu ea pretutindeni.

Nu e chiar complicat să alegi un cadou deosebit de Ziua Îndrăgostiților. Completează cu o cină romantică și un buchet mare de flori și clar vei avea o iubită fericită. Completează cu o seară romantică sau, dimpotrivă, cu o seară de jocuri, și zic eu că vei avea un bărbat fericit! Un cadou memorabil nu e neapărat scump, ci ales cu inima și cu mare grijă! Voi ce oferiți celui/celei drag/i de Valentine’s Day?

17 Replies to “În luna iubirii, oferă un cadou memorabil

  1. Noi sincer nu sarbatorim Valentine’s Day insa pot confirma ca e dificil sa nimeresti gusturile unei femei in materie de parfumuri. Mie mi se intampla ca un parfum sa imi placa acum si peste 2-3 luni sa nu mai imi placa.
    O paleta nude, o mascara si un ruj nude sunt intodeauna binevenite.

  2. nu strica nici fardurile, dar parca tot mai tare m-as bucura de un parfum. De fapt, eu sunt o romantica incurabila, asa ca m-ar bucura si emotiona si o floare. Vedem ce primesc anul asta de ziua indragostitilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *