Dacă săptămâna asta a fost un pic mai bine (cel puțin joi și vineri, ieri iar a fost o vreme de stat în casă), am hotărât să ies un pic la cumpărături. Nu multe, strictul necesar. Că s-au mai lipit și una-alta de mâini… ce să fac, riscurile meseriei! Dar uite că așa am prins gustul mâncării mai sănătoase, a dulciurilor făcute mai mult în casă decât cumpărate, și a gustărilor mai ok (adică nu covrigei, chips, chestii de genul. Deși, recunosc, mi-era o poftă acum câteva zile de niște pernițe Viva…M-a bântuit un pic!)

IMG_20160317_165441Surpriza săptămânii a venit de la Tupperware. Am organizat un concurs și pe blog, așa că ei au fost foarte drăguți și mi-au trimis și mie un cadou – o carafă numai bună pentru vremea caldă care vine. La vară o să fie mereu plină cu ceai cu gheață, limonadă, smoothie sau alte minunății!

IMG_20160317_173538V-am zis că am plecat de acasă pentru strictul necesar! Asta a însemnat șervețele Frotto pentru la muncă, prima cutie am terminat-o deja, șervețele umede Toujours (sunt de mare ajutor în casă, curăț adidașii, mai șterg praful cu ele, diverse suprafețe, etc) și apă de gură Colgate Plax Cool Mint fără alcool.

IMG_20160318_183625Tot necesar: balsamul s-a terminat și am optat tot pentru cel de la Kallos, after shave-ul pentru Mr. nu e altul decât STR8, e literă de lege, și pentru că s-a terminat și crema anticelulită și vă arătam oferta de la Dm, am zis să încerc și uleiul termoactiv. Dar toate cremele anticelulită de la Cosmetic Plant sunt în promoție, la 12,5 lei. Și cea cu ardei, și cea cu alge, și cea cu cafea verde. Deci dacă vreți să încercați una din ele, acum e momentul.

IMG_20160318_183656Ok, nu era musai necesar, dar am găsit într-un magazin setul de sutien+chilot la 18 lei. Și cum erau culorile astea așa faine… n-am putut să mă abțin!

IMG_20160318_185838Primul magazin naturist pe care l-am vizitat în viața asta mi-a făcut o impresie relativ ok. M-am ales cu ulei de cocos pentru păr, pe care abia așteptam să-l încerc, eram foarte curioasă. Nu este de la vreo firmă mare, dar nu cred că e asta o problemă. M-a costat doar 8 lei, și tot 8 lei a fost și dulceața de ardei iute, la promoție – 1+1 gratis. Și vă spun, are un gust demențial. Pentru cine mănâncă picant, e musai neapărat să încercați. Eu deja am folosit din ea la ouăle shakshuka. O să încerc și cu o friptură, trebuie să fie bun!

IMG_20160318_185718Pentru gustări am luat biscuiți cu ghimbir (4 lei) și caise deshidratate. Le tot dau târcoale, iar azi dimineață am mâncat cu chipsuri din banane, m-am îndrăgostit pe loc. Oricum, am în vizor un al doilea magazin, care e mai aproape de mine și cred că e mai bine aprovizionat, are și posibilitatea de a comanda online, dar nu văd de ce aș face-o dacă stau la distanță mică.

IMG_20160320_172351Și ca să fie treaba bună, m-am mai căpătat cu un tricou cu Minioni!!! Mr. a fost Moșu Crăciun în miez de primăvară :))

Cam astea au fost ultimele achiziții, cadouri și chestii de ”căpătat” 😀 Duminică faină să aveți în continuare și odihnă plăcută, că de mâine o luăm iar de coadă!

4 Replies to “Mini haul de martie sau cum am descoperit magazinele naturiste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *