În sfârșit putem spune că a venit primăvara, gradele de afară sunt din ce în ce mai prietenoase, așa că ne permitem să abordăm ținute din ce în ce mai lejere, nemaifiind nevoie de fes, mănuși, palton sau pulovere. Mai ales că a trecut și potul Paștelui, sunt convinsă că vor începe și evenimentele, încet-încet. Ba chiar mă aștept la o avalanșă de nunți, dar nu numai. Până și noi avem deja ceva programat, așa că trebuie neapărat să consult secțiunea de rochii de seară, întrucât nu-mi pot permite să mă îmbrac cu ceva demodat.

Dacă ești din București, dă o fugă repede la Helen Boutique! Aici găsești o varietate de rochii și hăinuțe care te vor face să arăți ca o divă! Păi și noi, cele din provincie, ce facem? Că nu doar capitala trebuie să fie șic! Nici nu am cum să nu fiu de acord cu asta, întrucât și eu încerc să ies în evidență de fiecare dată, cu ceva nou și potrivit ocaziei. Așa că varianta cea mai la îndemână este shoppingul online. Dar câte din noi n-am avut experiențe neplăcute cu site-uri fantomă și am primit niște prostii lipsite de calitate în locul minunățiilor pe care le-am văzut pe site? Facebook-ul este plin de astfel de persoane, care pun poze ireale cu produse deosebite, iar dacă riști și comanzi, te-ai putea trezi cu niște cârpe, sau mai rău, cu banii luați, și fără produse!

Sincer, pledez pentru site-urile cunoscute, unde știi că modelele și culorile corespund, unde nu ai surprize neplăcute în ceea ce privește mărimea sau unde te trezești că pachetul tău ajunge deteriorat, în condiții improprii. Întotdeauna este bine să verifici mărturiile clienților, să nu ai vreo problemă.

Asta nu e despre Helen Boutique. Pentru că produsele lor sunt de cea mai bună calitate, iar livrarea este promptă și făcută cu grijă. Nu se pune problema să nu corespundă modelul sau culoarea, cum se întâmplă la magazine no-name. Deci comanzi cu încredere și primești cu drag!

Helen Boutique by Dan PUIU - Poza-184-IMG_1585-1500x2244Și au modele care se potrivesc tuturor. Chiar dacă constituția ta este mai complicată (așa ca a mea, rar îmi găsesc haine pe măsură), aici am găsit modele faine, care se adaptează corpului meu. Deci Iepurașul poate să mai vină o dată, că-l primesc cu drag. Și accept mai multe rochii, nu doar una!

2 Replies to “Orice femeie vrea să arate bine!

  1. Au fost cazuri cand am comandat si dupa site-urile mai putin cunoscute si am fost multumita de produse. O singura data am avut o experienta mai neplacuta dar … am si uitat-o.

    Cei drept este indicat sa folosesti si sa comanzi dupa site-urile consacrate dar se intampla sa gasesti lucruri frumoase pe unele pagini de facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *