Oțetul este un ingredient foarte util, cu o istorie tare bogată. A devenit de când se știe un adevărat pilon de bază în bucătăriile de pe toată planeta. De la potențarea aromelor în gătit și până la utilizarea sa ca agent de curățare, oțetul bio joacă un rol vital în viețile noastre. Nu ai spune că tocmai acest produs are o asemenea putere, însă adevărul e că devine extrem de util o dată ce este pus la treabă.

Universul oțetului este diversificat, ramificat

Acesta ne oferă o paletă variată de arome și de moduri de utilizare care merg dincolo de întrebuințările obișnuite pe care i le dăm în bucătărie. Citind mai departe vei descoperi nenumăratele tipuri de otet bio care există, le vei explora caracteristicile unice, împreună cu modurile în care pot fi folosite.

De la gusturi acidulate precum ale oțetului din cidru de mere până la aromele complexe ale variantei balsamice și a oțetului din vin roșu, vei descoperi calitățile specifice ale fiecărei varietăți în parte. Vei afla și despre sortimente mai puțin știute și despre ceea ce poți găsi online la magazinul BioCorner. Ești nerăbdător să afli?

Oțet din cidru de mere

Acest tip de oțet, foarte popular de altfel, este produs din suc de mere fermentat. Vine în variantele filtrat și nefiltrat și este cât se poate de diferit de alte soiuri de produs. Ambele produse conțin acid acetic și o dulceață specifică mărului. Asta le transformă în ingrediente de bază în aplicații diverse în bucătărie.

Oțet bio balsamic

Oțetul bio balsamic este foarte prețuit. Este originar din Modena, Italia și asigură o aromă și o savoare nemaipomenită mâncărurilor tale. Aciditatea se combină de minune cu dulceața oferind un profil complex de savoare.

Acest soi de produs are o natură impresionant de versatilă. Poate evidenția preparate precum salate, dar și marina sau aromatiza cărnuri, fructe și chiar deserturi.

Oțet din vin roșu

Sortimentul de oțet din vin roșu este un element de bază al bucătăriei mediteraneene. Este, așa cum îi sugerează și denumirea, obținut din vin roșu fermentat. Acest condiment acid oferă o aromă bogată, complexă mâncărurilor, echilibrând aciditatea cu dulceața subtilă.â

Oțetul din vin roșu este cât se poate de binevenit în orice bucătărie. Este folosit preponderent la vinaigrette, marinate și sosuri diverse. Împrumută din profunzimea și gustul său unic diverselor bunătăți culinare, oferind ceva în plus salatelor, fripturilor și murăturilor.

Oțet din vin alb

Acest produs este obținut din vin alb fermentat. Are o aromă ușor fructată și o aciditate medie. Datorită acestui lucru a devenit o alegere populară în diverse aplicații culinare. Oțetul din vin alb este mai ales folosit pentru asezonarea preparatelor ca atare, precum salate. Este totodată asortat de minune cu rețete pe bază de pește.

Este ideal pentru a crea marinate delicate și dressinguri pentru salate cu fructe de mare. Și sosuri nenumărate pot beneficia de pe urma lui: maioneza și vinaigrette fiind doar două dintre ele.

Sortimente de oțet bio de la BioCorner
  • oțet balsamic de Modena
  • oțet balsamic de rodii
  • oțet din cidru de mere
  • oțet din struguri albi
  • oțet de zmeură
  • oțet cremă
  • oțet de mere nefiltrat

De fapt, mai bine accesează tu singur site-ul magazinului online și descoperă singur toate produsele din această categorie minunată. Apoi adaugă la favorite și pune în coș ceea ce te va ajuta să faci magie în bucătăria ta!

Contact:

0732115617

comenzi@biocorner.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *