Ziua bună, oameni frumoși! Astăzi nu este despre frumusețea fizică, ci despre amintiri. Despre parfumuri ce declanșează amintiri, despre parfumul ce te îmbie să visezi. Despre Sano Maxima am mai scris multe. Și sincer, cred că nimic nu se va ridica vreodată la înălțimea acestor parfumuri pe care le-au creat. Pentru că au pus suflet și au mers pe principiul Less is always more. Pentru că o cantitate mică de detergent, balsam sau odorizant, face minuni! Pentru că un puf sau un strop răspândesc un miros atât de suav, care te înnebunește și îți aduce aminte de tot ce ai trăit fain. Pentru că e nevoie de atât de puțin pentru atât de mult!

Nu e prima dată când încerc produsele Sano. Ba din contră, avem experiență îndelungată împreună și îmi place să cred că vom rămâne împreună 4 ever. Și da, am testat 2 din cele 3 produse primite de la ultimul mesager, iar parfumul lor îmi aduce aminte de fiecare dată de dimineți curate, de brize faine, de natură și de flori nemaivăzute.

Detergentul lichid și balsamul Sano Maxima sunt cunoștințe vechi. Și sincer, nu cred că le mai detronează nimic din baia și din mașina mea de spălat. Mai am puțin Sano pudră, dar rezerve de gel am pentru tot anul. De ce îl folosesc? Pentru că spală excelent! Pentru că nu am nevoie de foarte mult produs. Pentru că nu rămâne reziduu pe haine. Pentru că hainele miros bine chiar și fără balsam. Pentru că nu am avut probleme nici cu scurgerea (vezi articolele anterioare), așa că are toate atuurile.

De ce Perfume Collection…?

Pentru că sunt topită după mirosul lor. Am testat toate variantele de balsam și nu mă pot hotărî nici în momentul de față doar la unul din ele. Nu pot! Toate mă transpun în lumi de basm, în locuri frumoase. Fie că vorbim de briza mării, de o grădină de flori sau de o dimineață pe malul mării, aceste parfumuri se combină și iese balsamul Sano. Care mai nou se ramifică în odorizantele de cameră.

Soft Silk este ”inspirat de mirosul delicat al florilor de migdal, briza proaspătă de primăvară și mângâierea blândă de mătase.”

Și atât balsamul, cât și odorizantul, au aceeași persistență de vis. În momentul în care scot rufele din mașină și le pun pe sârmă, nu mai am nevoie de niciun parfum în casă. Balsamul a făcut toată treaba! Iar atunci când nu spăl, dar vreau aceleași senzații, apelez la odorizant. Simplu, nu? Se consumă destul de greu, balsamul e recomandat pentru 50 de spălări, fiind foarte concentrat. E adevărat, nu îmi ajunge atât, pentru că pun mai mult. Dar nu îmi pare rău! Merită fiecare bănuț! Nu cred că voi avea vreodată cuvinte să descriu mirosul deosebit al fiecărei arome și senzația pe care o creează!

Nici nu știu dacă să îmi doresc arome noi. Cred că am deja tot ce îmi trebuie. Și nu doar pe parte de curățarea și parfumarea rufelor sunt grozavi cei de la Sano. Cei care cunosc brandul știu probabil și alte produse, și deja le au ca favorite (să fie oare produsele de bucătărie? Sunt convinsă!) Dacă nu ați încercat încă balsamurile sau odorizantele de cameră, nu pot decât să vă spun să o faceți cât mai repede. Sunt produse din viața de zi cu zi, îmi vine greu să cred că există vreo casă în care nu se folosesc. E greu de descris în cuvinte. Trebuie simțită aroma. Și trăită…

22 Replies to “Parfumuri pierdute și regăsite în lucruri simple

  1. Detergentul pudră,balsamul de rufe ,ptr.spălat vasele,parchet ,geamuri am încercat destul de multe produse de la ei și nimic nu m-a dezamăgit ,toate mi-au plăcut foarte mult ,au produse minunate și le folosesc cu mare drag in continuare !

  2. Trebuie să le încerc și eu, chiar nu vreau să rămân pe lângă subiect doar pentru că m-am atașat emoțional de un anumit brand… 🙂

  3. Eu nu am folosit, inca, aceste produse. Dar prezentarea ta m-a facut extrem de curioasa. Asa ca le voi testa, cu siguranta. Sunt o mare consumatoare de balsam de rufe si sper ca si acestea, pe langa mirosurile minunate, sa ofere acea catifelare a rufelor, esentiala pentru mine.

  4. Super. Am vazut si eu atat Spray-ul cat si balsamul, dar habar n-am de ce dar inca nu le-am mirosit. Ambalajul m-a atras, dar am zis mai intai sa termin ce am pe acasa. Sa sti ca mai convins sa le incerc.

  5. Folosesc aceasta marca chiar de la inceputul ei pe piata romaneasca si.sunt mai mult decat multumita .Recomand cu incredere!

  6. Sincer nu știu cum sunt balsamurile sau odorizantele de camera, eu am folosit doar detergenți de care sunt mulțumită in mare parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *