Depresie, anxietate și sentimente de frustrare când vine vorba de podoaba capilară – aceste sentimente nu trebuie sa apară în viața nimănui, dar totuși se întâmplă, atunci când părul începe să își piardă din bogăție și din aspectul sănătos și frumos care redă încrederea de sine.

Momentele în care părul începe să cadă și apar deja părțile de chelie efectul este ireversibil. Această problemă poate fi ereditară sau din cauza stresului. În special bărbații se confruntă cu aceste probleme, ceea ce le scade stima de sine și presupune efecte negative pe termen lung.

Implantul de păr – soluția unei vieți normale

Alopecia reprezintă căderea părului transmisă genetic de la oricare dintre părinți. Această problemă nu permite creșterea la loc al părului pierdut, fiind posibilă doar varianta de stopare a căderii părului.

Aceste efecte pot avea repercursiuni destul de grave în viața unei persoane, mai ales când intervin la vârste fragede, pe la 21 de ani. Aspectul fizic este important și redă încrederea de sine și ajută la sentimentul de motivație în vederea obținerii a tot ceea ce îți dorești.

Implantul de păr este o metodă care permite continuarea unei vieți normale. Orice tratament la care se recurge, fiind medicamente sau intervenții chirurgicale, prezintă anumite riscuri pe care numai un medic le poate prezenta și poate decide soluția cea mai bună.

Dr Felix Hair Implant oferă posibilitatea de restaurare capilară prin transplantul de păr prin tehnică unică, perfecționată în România. Cu ajutorul unui implant de par tehnica Q-FUE rezultatele sunt imediate, fără cicatrici sau sângerări. Implantarea realizată manual la Dr. Felix este realizată doar de medici ultra specializați.

Variante pentru toate problemele

Lipsa și raritatea podoabei capilare sunt printre cele mai supărătoare probleme de ordin estetic, dar unele persoane pot fi nemulțumite cu privire la golurile din barbă sau sprâncene. Dr Felix are soluții pentru toate tipurile de probleme de acest gen și realizează și implanturi de sprâncene sau barbă.

La acest cabinet există posibilitatea de restaurare capilară și la femei, fără a fi nevoie să tundă părul înainte, fiind singurul cabinet din România care recurge la această metodă.

Variante sunt pentru toată lumea, doar că soluția cea mai bună poate fi recomandată doar de medic, pentru a evita orice eveniment neplăcut și apariția altor probleme, serviciu pe care Dr. Felix îl oferă, echipa fiind formată doar din persoane specializate.

Pentru a descoperi toate posibilitățile de care puteți beneficia puteți apela la numerele de telefon  +40 720.254.368 și +40 749.260.204 sau printr-un mail la adresa office@drfelix.ro pentru o programare și, de ce nu, pentru un implant care poate schimba tot cursul vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *