Ziua bună tuturor! Azi am scris un pic mai târziu pentru că am fost prinsă cu multă treabă. Acum m-am mai liniștit, am mâncat o salată, și mă relaxez un pic. Afară nu e foarte cald, bate și vântul, și e chiar ok și în birou. Azi vreau să vă povestesc despre peria facială pe care am luat-o din Selgros acum vreo 2-3 săptămâni. Primele zile n-am folosit-o deloc, dar acum nu prea mai trec seri fără ea.

 IMG_20160618_084522

Peria Scarlett Vita Spa v-ar putea ridica semne de întrebare prin prisma prețului – doar 25 lei, făcând o comparație cu produsele similare de marcă, cu prețuri care sar de 200 lei, deci chiar s-ar putea să vă mirați și să vă întrebați dacă știe să facă ceva la banii ăștia (de 10 ori mai ieftină). Vă zic eu: prețul nu e singurul criteriu după care să ne alegem produsele. Dacă nu încerci, n-ai de unde să știi. Asta e valabil cam pentru orice, de la mâncare la cosmetice și produse de make-up.

IMG_20160618_084553

Această perie vine într-o cutie de plastic roz subțire, Georgiana zicea că deja i s-a stricat, dar la mine rezistă eroic, unde mai pui că am și scăpat-o pe jos. Aici sunt peria și cele patru capete, fiecare cu o utilizare diferită. Este compactă, poate fi luată oriunde, încape cu ușurință în bagaj, și funcționează pe baterii, deci nu aveți nevoie de priză.

IMG_20160618_084604

Cele patru capete, după cum v-am zis, sunt diferite: buretele de curățare îl folosesc de obicei cu crema de față. Se întinde mult mai bine, intră mai repede și mai bine în piele, e un răsfăț. Buretele din latex îl folosesc pentru crema de ochi. E cel mai bun cap, după părerea mea, are un efect de atenuare a cearcănelor, cel puțin în cazul meu. Rolele de masaj sunt foarte relaxante. Seara, la TV, e o plăcere să stai cu ele pe față. Capul de curățare nu l-am prea folosit, pentru simplul fapt că folosesc spuma Nivea sub duș, deci nu am un produs care să necesite o manevrare mai specială.  Peria are două trepte de viteză, dar eu am folosit-o mereu pe cea mai rapidă.

Pentru banii pe care i-am plătit, cred că am primit o perie foarte bună, de calitate ok, comparativă cu produse mai scumpe. Dacă sunteți adepții produselor bune, nu de marcă, eu zic s-o încercați. Nu am mai fost prin Selgros de curând, dar eu zic că e imposibil să n-o mai găsiți. Chiar dacă i-ar fi crescut prețul, cât să fie? Maxim 30 lei. Mai mult nu cred. Voi folosiți gadget-uri de genul, care vă fac viața mai ușoară? Cum vi se pare ideea de masaj și curățare în același timp? nu v-ar fi mai pe plac aplicarea cremei cu răsfăț suplimentar?

4 Replies to “Perie facială Scarlett Vita Spa – cea mai bună investiție

  1. Ma bucur mult ca ti-ai luat-o , carcasa inca poate fi folosita insa mi am pus toate capetele si peria intr un portfard , uite nu am incercat bureteii dar uite ca am sa ii folosesc si eu , pupici 😘😘😘

    1. la mine n-a avut probleme deloc carcasa, chiar m-am mirat, ca am scapat-o o data cu toate capetele in ea, dar nu s-a facut tandari. trebuie sa insist cu peria de curatare, sa vad ce face cu scrubul meu cel nou 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *